Dayretreat

Een bijzondere dag verstillen helemaal voor jezelf

Een Day Retreat is een heerlijke dag helemaal voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Een soort pauzeknop om weer even bij te komen. Te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’. In stilte.
Door de mindfulness en yoga oefeningen in stilte uit te voeren krijg je nog meer de gelegenheid om naar binnen te gaan en stil te staan bij wat er allemaal in je leeft. Wat denk en voel je allemaal? Wat gebeurt er als je helemaal stil wordt? Als er een dag helemaal niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en nergens mee bezig hoeft te zijn?

Programma

We beginnen een Day Retreat met een heerlijke smoothie. Daarna geniet je van een extra lange fijne yogales. We besteden bijzonder veel aandacht aan de meridianen die horen bij het element & het betreffende seizoen. Na de yogales staat er een overheerlijke, biologische en verse lunch voor je klaar. Genieten van lekker eten. Jezelf voeden. Gevolgd door een frisse stilte wandeling. In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een bijzondere mix aan mindfulness-, meditatie-, schrijf- en yoga oefeningen.

Voor wie?

Deze mindfulness & yoga dag is wat voor jou als je jezelf wil verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Als je eerder een mindfulness training gevolgd hebt en je jouw mindfulness vaardigheden weer wil opfrissen of als je merkt dat je wel wat rust en ontspanning kunt gebruiken. Ook als yoga en meditatie helemaal nieuw voor je zijn ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden.

Ervaringen

 

Ik kijk terug op een fijne, rustgevende en ontspannende dag. De combinatie met yoga oefeningen vond ik top, dat was echt een positieve verrassing! Ook de wandeling na de lunch vond ik goed en verfrissend. Mocht er weer een Day Retreat komen dan zal ik zeker van de partij zijn.

 

Wieteke, In between jobs

Ik kijk heel positief terug op de Mindfulness en Yoga dag retraite. Het heeft me goed gedaan om echt te voelen hoe het is om een dag lang geen stress te hebben. Ik merk dat ik ook echt aan het nadenken ben over stappen die ik wil zetten/keuzes die ik op dit moment in mijn leven wil maken. De dag is echt een stopmoment om eens goed stil te staan bij dingen en te reflecteren op het een en ander.

Marloes, Congres manager

Praktisch

Data:
06-05-2017 Uitverkocht
17-06-2017
29-07-2017
16-09-2017
07-10-2017
04-11-2017

Locatie:
MindfulCentrum, Binnen Walevest 46 in Dordrecht

 

 

Duur:
10:30 – 16:30

Deelnemers:
Min 4 / Max 10

Kosten:
85  incl. begeleiding, smoothie, bio lunch, fruit, water en thee

Trainer:
Suzan Oostvogels

 

Over Suzan

Ik ben Suzan Oostvogels. Psycholoog, coach en eigenaar van het MindfulCentrum in Dordrecht. De afgelopen jaren heb ik honderden mensen begeleid naar meer rust, ruimte en richting in hun leven. Ik weet hoe essentieel het is om in een druk leven af en toe echt te verstillen. De dayretreats begeleid ik met passie, zorg en liefde. Naast de mindfulness en yoga retreats in Dordrecht geef ik ook langere retreats in binnen en buitenland.

Twijfel je nog? Zit je nog met vragen of is er een vervelend stemmetje dat je tegenhoudt? Bekijk hier hoe andere de retreats hebben ervaren of neem gewoon even contact met me op.