MINDFULNESS & YOGA RETREAT DAG

Een bijzondere dag verstillen helemaal voor jezelf

Een dayretreat is een heerlijke dag helemaal voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Een soort pauzeknop om weer even bij te komen. Te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’. In stilte.

RETREAT
PROGRAMMA

We beginnen deze mindfulness en yoga retreatdag met een heerlijke smoothie. Tijdens de opening circle sta je stil bij jouw intentie voor deze dag. Vervolgens gaan we de stilte in en geniet je van een extra lange yogales om echt even uit je hoofd te komen. Vanuit deze ontspanning neemt Suzan je verder mee in meditatie.

Na de meditatie staat er een overheerlijke, biologische en verse lunch voor je klaar. Genieten van lekker eten. Jezelf voeden. Zelfs de lunch is een ware meditatie waarin je mindful mag proeven en genieten. Na de lunch is het tijd voor een frisse mindfulness wandeling. In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een bijzondere mix aan mindfulness meditaties waarbij zitmeditatie, loopmeditatie en liggende mindfulness meditaties elkaar zullen afwisselen aangevuld met schrijf- en bewegingsoefeningen. We sluiten af met een closing circle om ervaringen te delen en samen deze bijzondere dag af te sluiten.

Door de mindfulness en yoga oefeningen in stilte uit te voeren krijg je nog meer de gelegenheid om naar binnen te gaan en stil te staan bij wat er allemaal in je leeft. Wat denk en voel je allemaal? Wat gebeurt er als je helemaal stil wordt? Als er een dag helemaal niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en nergens mee bezig hoeft te zijn?

Een dag helemaal voor jou om te reconnecten, resetten en rechargen

VOOR WIE?

Deze mindfulness en yoga retreat dag is wat voor jou als je merkt dat je wel wat rust, ontspanning en aandacht voor jezelf kunt gebruiken. Misschien heb je eerder een mindfulness training gevolgd (bij ons of elders) en wil je jouw mindfulness vaardigheden weer opfrissen, nieuwe meditaties ontdekken en jouw beoefening een boost geven. Ook als mindfulness helemaal nieuw voor je is ben je van harte welkom. De mindfulness en yoga oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden. Ook collega mindfulness trainers en yoga teachers zijn van harte welkom om zich opnieuw te laten inspireren en ook zelf weer op te laden.

In november heb ik meegedaan met een dayretreat bij Suzan. Ik vond de ruimte, de sfeer, de oefeningen, de verzorging door Suzan in 1 woord geweldig. Ik ga het zeker nog eens doen!

Jolanda

Ik kijk terug op een fijne, rustgevende en ontspannende dag. Echt even tijd voor mij en gelijk mijn mindfulness beoefening weer opgefrist!

Wieteke

 

Wat een heerlijke dag was het gisteren. Ik heb genoten en kijk er met warme gevoelens op terug. Het voelde alsof ik een week op vakantie ben geweest. Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Nogmaals bedankt Suzan!

Marie-Louise

Data

Praktisch

Maart 2020

Datum: 07.03.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Juli 2020

Datum: 18.07.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Nov 2020

Datum: 07.11.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Mei 2020

Datum: 09.05.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

September 2020

Datum: 26.09.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Dec 2020

Datum: 12.12.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Prijs:
€ 97
Inclusief begeleiding, smoothie, bio lunch, fruit, water, thee en lekkers

Locatie:
Binnnen Walevest 46, Dordrecht

Deelnemers:
Min 4 / Max 10

 
 

Van te voren had ik geen idee hoe een dag in stilte zou zijn maar het was heerlijk! Nu hoefde ik eens niet na te denken waarover ik met onbekenden kon praten of mezelf extraverter opstellen dan ik ben. Ik ben ook écht ontspannen thuisgekomen en heb dat nog een dag thuis vol kunnen houden in de hectiek van een gezin met 3 kinderen. Dank je wel voor de heerlijke dag.

Natasja

 

Dankjewel voor de stilteretreat waar ik aan deelgenomen heb. Een dag vol rust, bezinning en tijd voor jezelf. En vooral niets moet alles mag. Op de helft van de dag genieten van een heerlijke lunch. Vol ‘nieuwe’ energie ga je aan het einde weer verder je weekend in. Fijn ook dat het op een zaterdag is. 

Abigail

 

BEGELEID
WORDEN
DOOR…

 

Alle mindfulness & yoga retreat dagen worden verzorgd door mij, Suzan Oostvogels. Ik ben niet alleen mindfulness en compassie trainer in de hoogste categorie. Maar daarnaast ook psycholoog, yoga teacher en eigenaar van het MindfulCentrum. Ik doe niets lever dan jou tijdens de dayretreats in contact brengen met je ware zelf. Mindfulness, zachte yoga en journaling zijn daarbij slechts het middel. Ik ontmoet en begeleid je graag op deze bijzondere me-dag. >>

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS