ZELFCOMPASSIE & YOGA RETREAT DAG

Een bijzondere dag om écht contact te maken met het hart

Een dayretreat is een heerlijke dag helemaal voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Een soort pauzeknop om weer even bij te komen. Te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’. In stilte.

RETREAT
PROGRAMMA

De zelfcompassie & yoga retreatdag staat in het teken van zelfzorg, liefde en zachte aandacht. Je maakt contact met die stille plek in jezelf. Die plek waarin alles helemaal oké is en alles er mag zijn. Die plek waar je je compleet verbindt met jezelf en je hart. Te ervaren dat je al goed bent zoals je bent. 

We beginnen deze daytretreat met een heerlijke smoothie. Tijdens de opening circle sta je stil bij jouw intentie voor deze dag. Vervolgens gaan we de stilte in. Want alleen in de stilte kun je je hart horen fluisteren. Je geniet van een fijne en extra lange yogales om uit je hoofd te komen en direct contact te maken met het hart. Vanuit deze ontspanning neemt Suzan je verder mee in meditatie waarbij mettameditatie (liefdevolle vriendelijkheid), zelfcompassie en hartmeditaties elkaar af zullen wisselen aangevuld met schrijf- en bewegingsoefeningen. Een bijzonder programma om contact te maken met het hart inclusief een overheerlijke biologische lunch die met liefde bereid is. We sluiten af met een closing circle om ervaringen te delen en samen deze bijzondere dag af te sluiten.

Deze retreat dag geeft je de ruimte om de stilte in jezelf weer te ervaren. Die stilte in onszelf die we door alle drukte en prikkels van alle dag soms verliezen. Je mag weer thuiskomen bij jezelf, in de stilte, rust en ontspanning. Thuis in je hart.

Pas in de stilte kun je je hart horen fluisteren

VOOR WIE?

Deze zelfcompassie & yoga retreat dag is wat voor jou als je merkt dat je wel wat ontspanning, liefde en zachte aandacht voor jezelf kunt gebruiken. Misschien heb je eerder een zelfcompassie training gevolgd (bij ons of elders) en wil je jouw zelfcompassie vaardigheden weer opfrissen, nieuwe meditaties ontdekken en jouw beoefening een boost geven. Ook als zelfcompassie helemaal nieuw voor je is ben je van harte welkom. De compassie en yoga oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden. Ook collega mindfulness-, zelfcompassie- en yoga teachers zijn van harte welkom om zich te laten inspireren en ook zelf weer op te laden.

 

Dank je wel voor deze bijzondere retreat dag. Heerlijk een dag niets moeten. Door niet te hoeven spreken, hoefde ik ook op geen enkele manier mensen te pleasen en kon ik contact maken met mijn hart. Nogmaals ik vind jouw manier van begeleiden in combinatie met je stem erg rustgevend.

Garcia

 

Een dag stilte met Suzan is licht en luchtig en tegelijk diepgaand. Licht en luchtig omdat Suzan is wie zij is. Zij maakt zo’n retreat dag toegankelijk doordat zij de yoga en compassie meditaties op haar unieke manier benadert. Diepgaand omdat de zelfliefde meditaties en andere oefeningen hun werk in je lijf wel doen en je een diepe staat van rust, zachtheid of inzichten brengen. En uiteraard is zo’n heerlijke dag voor jezelf bij Suzan tot in de kleinste details verzorgd, dat kun je wel aan haar overlaten.

Carla

 

Data

 
Sept 2019

Datum: 14.09.19
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Dec 2019

Datum: 21.12.19
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

 


Maart 2020

Datum: 07.03.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Juli 2020

Datum: 11.07.20
Teacher: Suzan Oostvogels
Tijd: 10:30 – 16:30 uur

Praktisch


Prijs:
€ 97
Inclusief begeleiding, smoothie, bio lunch, fruit, water, thee en lekkers

Locatie:
Binnnen Walevest 46, Dordrecht

Deelnemers:
Min 4 / Max 10

 
Een dag waarop je voor niemand hoeft te zorgen, behalve voor jezelf

BEGELEID
WORDEN
DOOR…

 

Alle zelfcompassie & yoga retreat dagen worden verzorgd door mij, Suzan Oostvogels. Ik ben niet alleen mindfulness en compassie trainer in de hoogste categorie. Maar daarnaast ook psycholoog, yoga teacher en eigenaar van het MindfulCentrum. Ik doe niets lever dan jou tijdens de dayretreats in contact brengen met je hart. Zelfcompassie, zachte yoga en journaling zijn daarbij slechts het middel. Ik ontmoet en begeleid je graag op deze bijzondere me-dag.  >>

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL029951446B01

VOLG ONS