Deze pagina is niet meer up to date

ZELFCOMPASSIE 1-OP-1

Persoonlijk, helemaal gericht op jouw situatie

Soms is het onwenselijk om te wachten op de groepstraining en wil je al op korte termijn met zelfcompassie aan de slag. Misschien laat je agenda het überhaupt niet toe om mee te doen met de groepstraining. Misschien worstel je met een thema dat zo specifiek is dat je dat liever niet in groepsverband wil onderzoeken of heb je een specifieke functie (zoals ondernemer of directeur) en vind je het daarom niet prettig om de training in een groep te volgen. Dan is de individuele zelfcompassie training iets voor jou.
 

WERKWIJZE
INDIVIDUELE
TRAINING

 

De individuele zelfcompassie training begint met een kennismakingsgesprek. We bespreken allereerst jouw behoeften, de thema’s die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag.

Tijdens de individuele zelfcompassie training volg je de 8 weekse training specifiek gericht op jouw situatie, behoefte en tijd. Wekelijks of tweewekelijks hebben we een sessie van een uur waarin jouw beoefening centraal staat. We volgen de rode draad van de groepstraining en kijken telkens hoe je met de thema’s van de week bent omgegaan. De individuele training biedt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat je tegenkomt tijdens jouw zelfcompassie beoefening.

Zo werk je in 8 weken aan meer mildheid, vertrouwen en vriendelijkheid in jouw leven.

Wat zou er gebeuren als je wat milder voor jezelf zou zijn?

Praktisch

 

Data/tijden:

Ma. overdag
Wo. overdag
Vr. overdag
 

Locatie:
Ivm corona kunnen we toch 1-op-1 werken als we daarbij 1,5 meter afstand houden.  Je volgt de sessies bij Suzan in Rijsbergen. Wil je liever online begeleiding? Dat kan ook!

 

 
 
 

 

 
Kosten:
€ 1297
Inclusief tel. intake, 8 individuele sessies, inspirerend werkboek en oefeningen op mp3.
 

 

 

Aanmelden:
Plan een vrijblijvende telefonische intake in om kennis te maken en te kijken of het klikt.

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS