YOGA TIJDELIJK ONLINE IVM CORONA

Uit je drukke hoofd in je ontspannen lijf

Hoe zou het zijn als je wekelijks een moment voor jezelf neemt waardoor je lekker in je vel zit? Werkt aan ontspanning, vitaliteit en je gezondheid? Hoe zou het zijn als je hierdoor meer rust en balans ervaart? Zowel in je hoofd als je lijf? Dat is waar yoga over gaat. Stoppen met rennen. De aandacht naar binnen richten. Voelen hoe het werkelijk met je is. Nu in dit moment.
Ivm corona hebben we een aangepast rooster met online yoga lessen.
Alle lessen blijven 48 uur toegankelijk.
Zo kun je elke dag een fijne les volgen.
Juist in deze tijden van stress is yoga een fijn moment voor jezelf.
Om te ontstressen, ontkrampen en ontspannen.
Super relaxed en comfortabel vanuit je eigen huis.
Als je in het systeem (klik hier) op de les klikt zie je de praktische info die je nodig hebt.
 

Lesrooster

Ma:
10:00 – 11:15 Do In Relax / Suzan O.

Wo:
20:00 – 21:15 Do In Relax  / Suzan O.

Vr:
19:00 – 20:15 Yin Yoga & Mindfulness / Suzan O.

Zo:
10:30 – 11:45 Yin Yoga & Mindfulness / Suzan O.

 

Prijzen

Proefles yoga – € 0
Losse les yoga  – € 13,50
2 weken onbeperkt yoga – € 20
5 Rittenkaart (3 mdn geldig) – € 49
10 Rittenkaart + 3 GRATIS ivm Corona (6 mnd geldig) – € 99

 

YOGA
VOOR
IEDEREEN

 

Of je nu ‘lenig’, ‘stijf’, ‘jong’ of ‘oud’ bent. De yoga bij het MindfulCentrum is voor iedereen. Yoga is een wekelijks moment waarin je even niets moet. Tijd en aandacht voor jezelf en jouw lichaam. Er moet al zoveel de hele dag. In onze yogales hoeft er even niets. Behalve dan genieten van een fijne les op een bijzondere locatie in Dordrecht.

Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je komt! Je hoeft dus geen vaste dag en/of les te kiezen. Dat merk je aan de fijne, ongedwongen sfeer in onze yogalessen. 

 

Yoga in een kleine groep met echte aandacht.

BIJ HET
MINDFUL
CENTRUM…

Is jouw eerste yogales gratis

Volg je yoga wanneer het jou uitkomt

Zijn er meerdere lessen per week

Blijven de online lessen 48 uur toegankelijk

✓ Hoef je niet lenig te zijn

✓ Zijn er verschillende rittenkaarten

✓ Reserveer en betaal je online

✓ Voel je je welkom

Ik beoefende al jaren yoga, maar pas sinds ik bij MindfulCentrum ben, kan ik me echt ontspannen en alles loslaten. De yogalessen zijn waanzinnig fijn en ook de mindfulness training heeft me ontzettend veel gebracht! Niks geitenwollen sokken, maar een modern, open, gedreven en liefdevol pareltje in yoga en mindfulnessland!

Aimee

Heerlijk op woensdagavond ontspannen bij de yoga. Had eerst mijn bedenkingen hierover of het niet te zweverig was. Is het in geheel niet. Ik kom tot rust en ben daarna heerlijk ontspannen. Yoga heeft mij zeker geholpen om de onrust in mijn lichaam weer onder controle te krijgen.

Cato

Als ik de yogalessen van Suzan kon omschrijven in 1 woord, zou ik het woord ‘vrijheid’ kiezen. Suzan biedt afwisselende en uitdagende lessen aan. Alles mag, niets moet. Wat totaal in tegenstelling stond met mijn gedachten over yoga voordat ik aansloot bij haar lessen. Mijn lichaam is zoveel flexibeler dankzij de uitdagende strekkingen.

Swendeline

Gehaast kom ik de yogales binnen. Ik ga zitten, een diepe zucht…en het ontspannen kan beginnen. Precies dit is wat ik zo fijn vind aan de yoga lessen. Binnen 2 minuten ben ik mijn haast vergeten en is het tijd voor mezelf. De lessen worden vol enthousiasme gegeven, zijn puur en respectvol. De mindfulness die door de les is verweven vind ik prettig. Het is niet zweverig, maar geeft je praktische handvatten om bewust te zijn van je lichaam en gedachten. Ik ga altijd met een fijn, rozig, ontspannen maar ook energiek gevoel weer weg.

Ilse

De lessen van Lorenza zijn voor mij een goede plek om bij mezelf te zijn. In de oefeningen ervaar ik uitdaging tot concentratie, balans en het gebruiken van allerlei soms onbekende spieren. De eenvoud en rust van mooie wijze woorden die ze zegt of me tegen mezelf laat zeggen geeft me een dieper gevoel van acceptatie. Energiek ga ik naar buiten.

Marjon

Wat een fijne yoga teachers! Ik heb geleerd dat je gerust met een druk en vol hoofd binnen mag komen. Maar na de les ga je weer opgeladen weg. Met een heel erg rustig gevoel. Energiek maar ook rustige lessen zorgen ervoor dat geen één keer hetzelfde is. Ikzelf begon met yoga door een burn-out/depressie. Daar ben ik nu aardig uit gekomen en mede dankzij yoga kan ik beter voelen en scheiden wat gevoelens en gedachtes zijn. Een echte aanrader voor iedereen die wat rust, power, ontlading wilt hebben.

Roos

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe meld ik me aan voor een gratis proefles yoga?

Wat leuk! Kom gewoon een keertje meedoen met een yogales om te ontdekken of het wat voor je is. Je volgt dan een gewone les als proefles. Opgeven kan gemakkelijk in 3 stappen:

Stap 1. Maak jouw account aan via: momoyoga.nl/mindfulcentrum/inschrijven
Stap 2. Kies in het rooster de les die je wil volgen
Stap 3. Bij betalen klik je op de optie gratis proefles

Et voila! Jouw proefles is geboekt. We kijken er naar uit je te ontmoeten en je mee te nemen in een heerlijke les.

Welke kleding moet ik aandoen?

Zorg ervoor dat je gemakkelijke kleding aandoet zoals een joggingbroek zodat je je vrij kunt bewegen tijdens de yogales. Neem daarnaast altijd een vest/trui en fijne sokken mee. Yoga doe je op je blote voeten, maar een vest en fijne sokken zorgen dat je het niet koud krijgt tijdens de eindontspanning. Natuurlijk hebben we ook dekentjes 🙂

Moet ik zelf een yogamatje meenemen?

Nee, dat hoeft niet. Er zijn altijd voldoende yogamatjes beschikbaar. Maar als je het prettig vindt, mag je natuurlijk altijd je eigen mat en meditatiekussen meenemen.

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Oh no! Je kunt een les kosteloos annuleren tot 12 uur voor aanvang via jouw account. Je gaat naar de gereserveerde les en klikt op ‘uitschrijven’. Je kunt je les ook annuleren door via het kopje ‘mijn lesrooster’ de les op te zoeken en op het kruisje achter de betreffende les te klikken.

Als je korter dan 12 uur voor aanvang wil annuleren, dan is dat niet meer mogelijk. Annuleer je je les te laat of kom je helemaal niet naar de yoga of meditatieles, dan is dit een ‘late cancel’. Deze les wordt dan in rekening gebracht. We hebben namelijk maar 10 plekken, en anders had iemand anders op jouw plekje mee kunnen doen.

Hoe betaal ik de yogalessen?

Via de online tool kun je zelf kiezen voor een losse les, een 10 rittenkaart of de optie onbeperkt yoga. Zodra je via het systeem hebt betaald met Ideal, kun je vervolgens gemakkelijk en snel zelf je yogalessen gaan inplannen.

Tijdens schoolvakanties is er geen les, hoe werkt dat?

Tijdens schoolvakanties en officiële feestdagen is er geen les en zijn we zelf ook vrij.

De schoolvakanties zijn:

  • Voorjaarsvakantie: 22-02-20 tot 01-03-20
  • Meivakantie: 25-04-20 tot 03-05-20
  • Zomervakantie: 18-07-20 tot 30-09-20 / Aangepast zomerrooster
  • Herfstvakantie: 17-10-20 tot 25-10-20
  • Kerstvakantie: 19-12-20 tot 03-01-21
CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS