YOGA LESSEN

Uit je drukke hoofd in je ontspannen lijf

Hoe zou het zijn als je wekelijks een moment voor jezelf neemt waardoor je lekker in je vel zit? Werkt aan ontspanning, vitaliteit en je gezondheid? Hoe zou het zijn als je hierdoor meer rust en balans ervaart? Zowel in je hoofd als je lijf? Dat is waar yoga over gaat. Stoppen met rennen. De aandacht naar binnen richten. Voelen hoe het werkelijk met je is. Nu in dit moment.

YOGA
VOOR
IEDEREEN

 

Of je nu ‘lenig’, ‘stijf’, ‘jong’ of ‘oud’ bent. De yoga bij het MindfulCentrum is voor iedereen. Yoga is een wekelijks moment waarin je even niets moet. Tijd en aandacht voor jezelf en jouw lichaam.

Er moet al zoveel de hele dag. In onze yogales hoeft er even niets. Behalve dan genieten van een fijne les op een bijzondere locatie in Dordrecht.

Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak je komt! Je hoeft dus geen vaste dag en/of les te kiezen. Dat merk je aan de fijne, ongedwongen sfeer in onze yogalessen. 

 

Lesrooster

Ma:
10:00 – 11:15 Do In Relax / Suzan O.
17:30 – 18:45 Yin Yoga & Mindfulness / Suzan O.

Di:
09:00 – 10:15 Yin Yoga / Suzanne B.
10:30 – 11:45 Intuïtieve Yoga / Suzanne B.

Wo:
10:00 – 11:45 Restorative Yoga / Suzan O.
19:00 – 20:15 Do-In Energize / Suzan O.
20:30 – 21:45 Do In Relax  / Suzan O.

Do:
19:30 – 20:45 Yin Yoga / Suzanne B.

 

Prijzen

Losse les (1 mdn geldig) – € 13,50
10 Rittenkaart (6 mnd geldig) – € 99

 

Yoga in een kleine groep met echte aandacht.

BIJ HET
MINDFUL
CENTRUM…

Volg je yoga wanneer het jou uitkomt

Zijn er meerdere lessen per week

Ligt er een yogamatje voor je klaar

✓ Hoef je niet lenig te zijn

✓ Altijd in een fijne, kleine groep

✓ Is er echte aandacht voor jou

✓ Reserveer en betaal je online

✓ Voel je je welkom zoals je bent

Ik beoefende al jaren yoga, maar pas sinds ik bij MindfulCentrum ben, kan ik me echt ontspannen en alles loslaten. De yogalessen zijn waanzinnig fijn en ook de mindfulness training heeft me ontzettend veel gebracht! Niks geitenwollen sokken, maar een modern, open, gedreven en liefdevol pareltje in yoga en mindfulnessland!

Aimee

Heerlijk op woensdagavond ontspannen bij de yoga. Had eerst mijn bedenkingen hierover of het niet te zweverig was. Is het in geheel niet. Ik kom tot rust en ben daarna heerlijk ontspannen. Yoga heeft mij zeker geholpen om de onrust in mijn lichaam weer onder controle te krijgen.

Cato

Als ik de yogalessen van Suzan kon omschrijven in 1 woord, zou ik het woord ‘vrijheid’ kiezen. Suzan biedt afwisselende en uitdagende lessen aan. Alles mag, niets moet. Wat totaal in tegenstelling stond met mijn gedachten over yoga voordat ik aansloot bij haar lessen. Mijn lichaam is zoveel flexibeler dankzij de uitdagende strekkingen.

Swendeline

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe houden jullie rekening met corona?

Dit is hoe we zorgen voor een fijne les:

 • De matten liggen 1,5 meter uit elkaar.
 • Voor elke les maken we de deurklinken schoon.
 • Het raam staat open om goed te ventileren.
 • Ook docenten geven geen les bij klachten.

 

Dit is wat wij zelf doen. Maar we doen dit natuurlijk samen. Daarom vragen we aan jou het volgende:

 

 • Blijf thuis als je klachten hebt.
 • Kleed je thuis om.
 • Kom alleen als je je hebt ingeschreven.
 • Neem een eigen mat + evt props mee.
 • Neem je eigen mok mee voor de thee.
 • Neem zo min mogelijk spullen mee.
 • Laat je tas in de gang.
 • Max 1 persoon tegelijk in de gang.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Kies de mat het verst van de ingang.
 • Leg je eigen mat over de studiomat.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Schud geen handen en oud afstand.
 • Als je niet door de docent aangeraakt wil worden, meld het.
 • Verlaat direct na de les de ruimte.
Welke kleding moet ik aandoen?

Zorg ervoor dat je gemakkelijke kleding aandoet zoals een joggingbroek zodat je je vrij kunt bewegen tijdens de yogales. Neem daarnaast altijd een vest/trui en fijne sokken mee. Yoga doe je op je blote voeten, maar een vest en fijne sokken zorgen dat je het niet koud krijgt tijdens de eindontspanning. Natuurlijk hebben we ook dekentjes 🙂

Moet ik zelf een yogamatje meenemen?

Normaal hoeft dat niet, maar nu met corona neemt iedereen wel zijn eigen mat mee om over de studio-mat heen te leggen.

Hoe kan ik een reservering annuleren?

Oh no! Je kunt een les kosteloos annuleren tot 48 uur voor aanvang via jouw account. Je gaat naar de gereserveerde les en klikt op ‘uitschrijven’. Je kunt je les ook annuleren door via het kopje ‘mijn lesrooster’ de les op te zoeken en op het kruisje achter de betreffende les te klikken.

Als je korter dan 48 uur voor aanvang wil annuleren, dan is dat niet meer mogelijk. Annuleer je je les te laat of kom je helemaal niet naar de yoga of meditatieles, dan is dit een ‘late cancel’. Deze les wordt dan in rekening gebracht. We hebben namelijk maar 6 plekken ivm corona, en anders had iemand anders op jouw plekje mee kunnen doen.

Hoe betaal ik de yogalessen?

Via de online tool kun je zelf kiezen voor een losse les, een 10 rittenkaart of de optie onbeperkt yoga. Zodra je via het systeem hebt betaald met Ideal, kun je vervolgens gemakkelijk en snel zelf je yogalessen gaan inplannen.

Tijdens schoolvakanties is er geen les, hoe werkt dat?

Tijdens schoolvakanties en officiële feestdagen is er geen les en zijn we zelf ook vrij.

De schoolvakanties zijn:

 • Voorjaarsvakantie: 22-02-20 tot 01-03-20
 • Meivakantie: 25-04-20 tot 03-05-20
 • Zomervakantie: 17-08-20 tot 13-09-20
 • Herfstvakantie: 17-10-20 tot 25-10-20
 • Kerstvakantie: 19-12-20 tot 03-01-21

 

In de zomer draaien we een aangepast zomer-rooster.

Gehaast kom ik de yogales binnen. Ik ga zitten, een diepe zucht…en het ontspannen kan beginnen. Precies dit is wat ik zo fijn vind aan de yoga lessen. Binnen 2 minuten ben ik mijn haast vergeten en is het tijd voor mezelf. De lessen worden vol enthousiasme gegeven, zijn puur en respectvol. De mindfulness die door de les is verweven vind ik prettig. Het is niet zweverig, maar geeft je praktische handvatten om bewust te zijn van je lichaam en gedachten. Ik ga altijd met een fijn, rozig, ontspannen maar ook energiek gevoel weer weg.

Ilse

De yogalessen bij het MindfulCentrum zijn voor mij een goede plek om dicht bij mezelf te zijn. In de yoga oefeningen ervaar ik zo veel. Van uitdaging tot concentratie, balans en het gebruiken van allerlei soms onbekende spieren. De eenvoud en rust van mooie wijze woorden die in de lessen worden gezegd, of die ik tegen mezelf zeg door het thema van de lessen en de begeleiding daarin, geeft me werkelijk een dieper gevoel van acceptatie. Energiek, in contact met mezelf en voldaan ga ik weer naar buiten. Ik kan er weer helemaal tegenaan.

Marjon

Wat een fijne yoga teachers! Ik heb geleerd dat je gerust met een druk en vol hoofd binnen mag komen. Maar na de les ga je weer opgeladen weg. Met een heel erg rustig gevoel. Energiek maar ook rustige lessen zorgen ervoor dat geen één keer hetzelfde is. Ikzelf begon met yoga door een burn-out/depressie. Daar ben ik nu aardig uit gekomen en mede dankzij yoga kan ik beter voelen en scheiden wat gevoelens en gedachtes zijn. Een echte aanrader voor iedereen die wat rust, power, ontlading wilt hebben.

Roos

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS