ONS TEAM

Het MindfulCentrum. Dat zijn wij.

Suzan Oostvogels

Mindfulness en Yoga teacher & Psycholoog
>>

Lorenza Dell Aquila

Yoga teacher & Concept developer
>>

Sanne van der Pas

Mindfulness Trainer & Therapeut
>>

Lotte Egbers

Mindfulness Trainer & Psycholoog
>>

Helen van Dijk

Mindfulness Trainer & Coach
>>

Annet Beskers

Mindfulness Trainer & Yoga teacher
>>

Martine van Holderbeke

Yoga Teacher & Mindfulness Trainer io
>>

Naomi Visser

Yoga Teacher
>>

Ilse Uitdehaag

Yoga Teacher
>>

Esther Berlie

Meditatie Teacher
>>

Who we are

Het MindfulCentrum is een plek voor ‘modern minds’. Vanuit inzichten uit de positieve psychologie, mindfulness, neuroscience en yoga helpen we jou om het beste uit jezelf te halen en te vertrouwen op je eigen wijsheid. Wij geloven dat iedereen de tools in zich heeft om een gezond, geïnspireerd en gelukkig leven te leven. Soms heb je alleen net even dat extra zetje nodig. Bij ons volg je:

  • Toegankelijke yoga en meditatie lessen
  • Down to earth mindfulness trainingen
  • Innovatieve workshops, lessen en events
  • Bijzondere retreats in binnen en buitenland
  • Individuele coachgesprekken met een psycholoog
  • Incompany workshops en trainingen op maat

 

Why we do what we do

Wij geloven dat het trainen van je mind net zo belangrijk is als het trainen van je lijf. Steeds meer wetenschappelijk onderzoek toont dat ook aan. Als je je mind fit houdt, kun je veel meer aan. Het vermindert niet alleen stress, angst en depressie, het zorgt ook voor geluk en creativiteit.

Mindfulness is key in alles wat we doen. Of je bij ons nu een mindfulness training volgt, individuele gesprekken of meedoet aan een yogales. Door jouw mindfulness vaardigheden te versterken word je opmerkzamer. En dat zorgt ervoor dat er werkelijk een verandering plaats kan vinden. In mind. Hart. Lijf.

What we love

We houden van meditatie. Yoga. Stilte. Van goede gesprekken over het leven. Vanuit passie je leven leven. Vallen en ook weer opstaan. Van intens en mindful genieten. De zon op je huid voelen. Genieten van de geur van verse bloemen of een goede kop thee. We houden van echte aandacht. Er echt zijn. In dit moment. Met liefdevolle aandacht voor wat zich aandient in het nu. Authentiek en rauw. Ruimte voor een spontane lach. En ook voor een traan. We houden er van als we echt onszelf mogen zijn, met alle mooie en minder mooie kanten. En nodigen jou uit hetzelfde te doen.

 

What we stand for

Steeds meer onderzoek toont aan dat mindfulness werkt. Wij willen laten zien dat mindfulness helemaal niet zweverig is maar juist behulpzaam om je overactieve mind te managen. Met een open houding, vanuit respect en compassie nodigen we je uit te onderzoeken. Zonder oordeel. Met nieuwsgierigheid. Zelf ontdekken en ervaren.

 

What we want

Onze missie is jou te inspireren om te vertrouwen op jouw eigen wijsheid. We geven praktische en innovatieve workshops, trainingen, events, lessen en individuele coachings die jou helpen op je pad naar een gezond, geïnspireerd en gelukkig leven. Mogen wij je inspireren?

 

Kom jij ons team versterken?

We vinden het leuk om kennis te maken met nieuwe, frisse en enthousiaste yogadocenten, mindfulness trainers en psychologen. Kom gewoon eens langs om een les te volgen en kennis te maken met onze manier van werken. Als onze werkwijze je aanspreekt en je hebt zin om samen iets moois neer te zetten, neem dan contact op. We kijken er naar uit je te ontmoeten zodat we samen nog meer mensen kunnen inspireren!