Hi mooie jij,

.. Ik ben Suzanne en weet als geen ander hoe het is als het altijd beter en sneller moet. Als het nooit goed genoeg is. Het gevolg was dat ik na de middelbare school op de bank belandde, vergezeld door een burn-out, in plaats van de studie te doen waar ik juist zo hard voor had gewerkt.

Ik ben altijd erg goed geweest in mezelf in de weg zitten. Maar ik kan toch wel zeggen dat de burn-out periode de grootste klapper was. Het was het meest heftige en tegelijk het allermooiste wat me ooit is overkomen.

Het bracht me naar de plek waar ik nu ben, naar yoga. De plek waar ik ontzettend gelukkig ben, mezelf kan dragen als ik niet zo gelukkig ben en mezelf ook durf te laten dragen als ik dat nodig heb.

Op de mat deel ik mijn hart, mijn ervaring en de groei die ik zelf (heb) door(ge)maak(t). Mijn lessen zou ik omschrijven als open, zacht en warm. Ik vind het belangrijk dat je voelt dat je er helemaal mag zijn, gewoon voor wie je op dat moment bent. Lessen waarin je (leert) thuis te komen in jezelf, en vooral de (hobbelige) wegen daar naartoe steeds opnieuw leert kennen.

“Don’t change your feelings,
just feel and watch them change.”

Opleidingen

RYS 200 – Yin Yang Yoga Teacher AALO Opleidingen