Hallo allemaal,

.. mijn naam is Sanne van der Pas en ik werk als Mindfulness trainer/coach en psychomotorisch therapeut. Met veel plezier en voldoening geef ik vanuit het MindfulCentrum incompany workshops en trainingen. Bij zowel grote als kleine bedrijven begeleid ik medewerkers en teams naar meer inzicht, groei en bewustwording. Ik ben ervan overtuigd dat het iedereen veerkrachtiger maakt om goed afgestemd te raken op je ervaring en gevoel. Daarbij heeft mindfulness mij zelf enorm geholpen, het voelde voor mij alsof mindfulness

beoefenen een heleboel ‘ruis’ uit mijn leven heeft weggehaald. Ruis in de vorm van denken, oordelen, streven en verwachten. Mindfulness maakt dingen helder, geeft inzichten, helpt loslaten, verstilt en brengt terug tot de kern waar het om draait. Hierdoor leerde ik vrijer en met meer rust, ruimte en plezier in het leven te staan. De waarde vind ik zo groot, dat ik er mijn missie van heb gemaakt om dit met zoveel mogelijk mensen te delen!

Radiate sunshine, and make it reverberate.

Wanneer ik mensen ontmoet ben ik nieuwsgierig naar wie ze écht zijn en wat hun drijft, ondanks alles of dankzij alles. Ik geloof dat we allemaal het gelukkigst leven als we keuzes maken vanuit liefde, vertrouwen en plezier.

Opleidingen

Bachelor Gezondheidswetenschappen – UM
Master Bewegingswetenschappen en
Psychomotorische therapie – VU
Mindfulness trainer opleiding – SeeTrue
Mindfulness trainer kinderen en
adolescenten opleiding – SeeTrue

Registraties

Mindfulness trainer cat. 2 VMBN,
lidnummer 2016850
Psychomotorisch therapeut FVB, NVPMT en SRVB,
lidnummer 5754

 

 

 

 

Volg een INCOMPANY TRAINING bij mij