ERVARINGEN MET YOGA

Ontdek hoe anderen de yogalessen bij ons in Dordrecht ervaren

De yogalessen van Lorenza brengen mij rust en plezier. Na afloop van de les voel ik me ontspannen. De yogaposes worden mindful uitgevoerd waardoor ik in contact kom met  mijn lichaam en uit mijn hoofd.
Lorenza zorgt voor een toegankelijke en warme sfeer en legt alle houdingen goed uit. Je hoeft absoluut niet lenig of super fit te zijn om haar lessen te volgen. Ik raad  yoga iedereen aan!
Irene

Suzan is een fijn mens! Ze heeft mij geleerd dat je gerust met een druk en vol hoofd binnen mag komen. Maar na de les ga je weer opgeladen weg. Met een heel erg rustig gevoel. Energiek maar ook rustige lessen zorgen ervoor dat geen één keer hetzelfde is. Ikzelf begon met yoga door een burn-out/depressie. Daar ben ik nu aardig uit gekomen en mede dankzij yoga kan ik beter voelen en scheiden wat gevoelens en gedachtes zijn. Een echte aanrader voor iedereen die wat rust, power, ontlading wilt hebben.

Roos

De lessen van Lorenza zijn voor mij een goede plek om bij mezelf te zijn. In de oefeningen ervaar ik uitdaging tot concentratie, balans en het gebruiken van allerlei soms onbekende spieren. De eenvoud en rust van mooie wijze woorden die ze zegt of me tegen mezelf laat zeggen geeft me een dieper gevoel van acceptatie. Energiek ga ik naar buiten.

Marjon

De yogalessen van Suzan zijn heel afwisselend, waarbij je je de ene keer energiek en de andere keer ontspannen voelt nadien.

Suzan straalt een fijne rust uit en geeft op een ontspannen en duidelijke manier les. Iedere les werkt Suzan met een ander thema en meridiaankoppel, waardoor er extra aandacht besteed word aan een bepaald deel van het lichaam. Het thema van de les kun je in de week die komen gaat mee nemen.

 

Karin

Ik volg al een tijdje de lessen van Lorenza op maandag om 17.30 en dit is voor mij een mooie start van de week en een goed ontstress moment van de altijd stressvolle maandag. Het fijne aan de lessen vind ik dat niet één les hetzelfde is en er altijd wel weer nieuwe oefeningen en combinaties zijn, wat voor een leuke afwisseling zorgt. Daarnaast zijn de lessen heel toegankelijk en goed begeleid, waardoor zelfs ‘houterige’ mensen zoals ik ze goed kunnen volgen. Een echte aanrader! 

Peter

Als ik de yogalessen van Suzan kon omschrijven in 1 woord, zou ik het woord ‘vrijheid’ kiezen. Suzan biedt afwisselende en uitdagende lessen aan. Alles mag, niets moet. Wat totaal in tegenstelling stond met mijn gedachten over yoga voordat ik aansloot bij haar lessen. Mijn lichaam is zoveel flexibeler dankzij de uitdagende strekkingen.

Suzan heeft een positieve liefdevolle benadering wat haar lessen nog leuker maakt! Zij heeft mij geleerd dat dingen zijn zoals ze zijn. Niet alleen in een houding, dat ik bijv. mijn tenen nog niet aan kon raken. Maar ook in het dagelijks leven. Alles is goed zoals het is. Hoe moeilijk een houding tijdens een yogales ook is. Of hoe moeilijk een periode in ons leven ook is. Het gaat om de reis en de groei. Het kunnen accepteren, bewust zijn en genieten van het nu, dat noem ik pas vrijheid. En ik ben Suzan ontzettend dankbaar.

Swendeline

Ik heb nu een lessenblok yoga bij Suzan gevolgd, en voel al duidelijk verschil in soepelheid van mijn lichaam met daarvoor. Maar dat is niet het enige waarom ik naar de do in yogales kom, het is heerlijk om een keer per week even een avondje helemaal te ontspannen. Vol energie maar ook helemaal uitgerust kom ik altijd weer thuis! Suzan begeleidt de lessen erg goed en enthousiast met veel respect voor ieders mogelijkheden. Echt fijne yogalessen dus.
 

Astrid

Wat een fijne en knusse locatie in Dordrecht! Hier volg ik yoga bij Suzan, heerlijk om mijn lichaam en geest uit te dagen en daarna lekker te ontspannen met en kopje thee! Byebye stress en rugpijn.

Joyce

Gehaast kom ik de yogales binnen. Ik ga zitten, een diepe zucht…en het ontspannen kan beginnen. Precies dit is wat ik zo fijn vind aan de yoga lessen van Suzan. Binnen 2 minuten ben ik mijn haast vergeten en is het tijd voor mezelf.

Suzan geeft de lessen vol enthousiasme, is puur en respectvol. De mindfulness die door de les is verweven vind ik prettig. Het is niet zweverig, maar geeft je praktische handvatten om bewust te zijn van je lichaam en gedachten. Ik ga altijd met een fijn, rozig, ontspannen maar ook energiek gevoel weer weg.

 

Ilse

De lessen van lorenza zijn een cadeautje voor mezelf. Een heerlijke relaxte les waarin uitdaging en ontspanning steeds worden afgewisseld.  Ik kan het iedereen aanbevelen!

Esther

Je lessen zijn super fijn en je geeft ze met veel liefde en plezier, dat straalt er van alle kanten af.

Vicky

Suzan geeft op een ongedwongen en mooie manier les, het komt echt vanuit haar zelf. Haar energie is aanstekelijk en fijn om in mee te gaan. Niets moet, alles mag in haar lessen, je kunt helemaal jezelf zijn. Ik gun iedereen in de buurt van Dordrecht een les bij Suzan!

Anneke

Zaterdagochtend na een drukke week – ik loop het lokaal binnen, matje ligt al klaar, ik pak een kussentje en plof neer …. pff, even tijd voor mezelf. En zo ervaar ik ook de yogales van Suzan die daarna volgt – een cadeautje voor mezelf.
 
Met oefeningen in beweging komen of juist verstillen in een houding. Meer en meer word ik me bewust van mijn lichaam – met een glimlach als we onze eigen voeten masseren en ik besef dat ik nog nooit met zoveel aandacht naar die trouwe “onderdanen” van mezelf heb gekeken, wat leuk. En soms ook wel met het besef dat ik eigenlijk wel wat beter voor mezelf zou mogen zorgen als ik flink wat spanning in mijn lichaam tegenkom, oef.
 
Maar wat de ervaring ook is tijdens de les het eindresultaat is altijd dat ik heel tevreden de les afsluit – wel of niet de grond aan kunnen raken, wel of niet op 1 been kunnen staan, nog nooit met mijn neus bij mijn knieën gekomen maar wel toch maar mooi weer even gekozen voor mij en mijn lichaam, zalig!!

 

Annemieke

Eerste indruk ..top…eureka ik heb het gevonden..smaakt naar meer! De wekelijkse yogales van Suzan helpt mij echt tot rust te komen.

Saskia

Heerlijk op woensdagavond ontspannen bij de Relax Yoga. Had eerst mijn bedenkingen hierover of het niet te zweverig was. Is het in geheel niet. Ik kom tot rust en ben daarna heerlijk ontspannen. Suzan heeft mij zeker geholpen om de onrust in mijn lichaam weer onder controle te krijgen.

Cato

Ik heb een paar weken terug een heerlijke yoga les gevolgd in het park van Dordrecht. Bedankt voor de ontspanning!

Ursula

Ik beoefende al jaren yoga, maar pas sinds ik bij Suzan ben, kan ik me echt ontspannen en alles loslaten. Ook de mindfulness training heeft me ontzettend veel gebracht! Niks geitenwollen sokken, maar een modern, open, gedreven en liefdevol pareltje in yoga en mindfulnessland!

Aimee

Staat jouw ervaring hier straks ook bij? Kom gewoon eens een gratis proefles volgen. We kijken er naar uit je te ontmoeten!