REFERENTIES WEEKEND RETREAT

Lees hier de bijzondere verhalen van onze retreat gasten

Het weekend was precies zoals ik me had voorgesteld. Het is iedereen aan te bevelen. Wat was het heerlijk. De yogalessen waren heel relaxed en de mindfulness momenten gaven rust en inzicht. Alles is weer op een rijtje gezet in mijn hoofd en mijn lijf. De locatie, het eten, de begeleiding. Alles was zeer goed verzorgd. En de gasten allemaal even lief en gezellig. Nogmaals bedankt. Op naar het volgende weekend!

Francisca, Ondernemer

Het was echt een heerlijk retreat. De verzorging en begeleiding zijn geweldig. Ik ben echt tot rust gekomen. Dank je wel.
Garcia

Als je wilt ervaren wat rust is en echt tot je zelf komen? En dan ook nog meer inzicht in je zelf krijgen? Dan gewoon boeken! En je ontmoet nog heel veel mooie mensen.
Erwin, Ondernemer

Het was een heerlijk weekend om tot rust te komen en stil te staan om zaken te verwerken. De yin yoga was erg mooi! Het is echt een cadeau voor jezelf. Ook als je alleen gaat is dit weekend retraite erg leuk en prettig door de fijne en open sfeer.
Petra, mindfulness trainer

Hugo & Suzan,

Genoten, geweldig, gesnurkt, gelachen, gehuild, geïnspireerd, gezellig, gegroeid. Dank jullie wel. Jullie zijn een mooi stel!

Miranda, Coach

Bedankt voor een mooi, inspirerend weekend en je fijne lessen. Het was een cadeau om hier te zijn! En ook het eten was heerlijk. Ik kijk nu al uit naar de heerlijke recepten!

Sandra

Mindfulness en yoga waren goed afgestemd op wat er in jou afspeelt. Mooie natuur, open sfeer, heerlijk gezond eten, en de liefdevolle begeleiding van Suzan. “Jongens , de appeltaart is klaar” voelde als thuiskomen.

Marjon, Leerkracht

Prima begeleiding, fijne afwisseling van yoga/mindfulness en heerlijk eten!
Anoniem

Ik had het gehoopt en ik heb het gekregen. Een mooier weekend had ik me niet kunnen bedenken. Ontzettend bedankt voor alles. De lessen. Het eten. De aandacht. Wat ben ik ontzettend blij dat ik me dit jaar heb laten overhalen om mee te gaan! Door jou ben ik weer in yoga gaan geloven. Ontzettend bedankt voor alles wat je me tot nu toe hebt gegeven in je lessen maar ook daarnaast. Je bent een bijzonder mens!

Judith, Teamleider

Niet twijfelen, een heerlijk weekend met rust en ontspanning, goed eten en verzorging, dat wil toch iedereen en je werkt ook nog een keer aan jezelf!!
Anoniem

Ik vond het een heerlijk ontspannen weekend, waarin ik meer motivatie en inzichten heb gekregen om verder te gaan met de mindfulness en yoga. De locatie was fantastisch en het eten top. Je komt echt even tot rust en je wordt heerlijk verwend.
Kim, Ondernemer

Het was een hele bijzondere ervaring. Suzan haar begeleiding vanuit rust en compassie. Alle emoties mochten er zijn. Super bedankt!
Anoniem

Ontzettend bedankt voor het fijne ontspannen weekend. Het was compleet! En Hugo, bedankt voor het overheerlijke eten. Tot volgend jaar!

Sandra

Het gevoel dat je een week rust hebt gehad, maar dan in één weekend. Een hele fijne retreat in een mooie rustige omgeving met een goede afwisseling van yoga, heerlijk eten, rust, mooie wandelingen en een fijne groep mensen, alles tot in de puntjes verzorgd zoals ik gewend ben van Suzan. Volgend jaar weer!

Peter, Projectadviseur

Ga jij komend jaar mee op retreat? We kijken er naar uit om je mee te nemen!

Ga terug naar de weekend retreat pagina of meld je gelijk aan.