ERVARINGEN DAY RETREAT

Lees hoe anderen de mindfulness en yoga dag hebben ervaren

De mindfulness en yoga dag was echt een bijzondere ervaring. Ik begon de dag nogal stressvol, maar had ook zin om de ervaring van een dag in stilte te ervaren. Zeker aan het begin van de sessie merkte ik dat ik veel was afgeleid. De mindfulness meditatie en de energiebanen opkloppen hielpen wel om mij meer in het hier en nu te krijgen. Dat was fijn om te ervaren. Door het mooie weer heb ik ook genoten van de mindfulwandeling. En wat is het heerlijk om bewust te observeren. Dit moet ik gewoon vaker doen. De lengte van de dag en de opbouw met verschillende oefeningen vond ik erg goed. Ik kom zeker nog een keer terug en misschien kom ik af en toe wel een yogales bij je volgen.

Erwin, Ondernemer

Door deze mindfulness en yoga dag ben ik mezelf bewust geworden hoe dankbaar ik mag zijn. Ik ben mezelf  bewust geworden dat ik met mijn lichaam, en zelfs met mijn tenen en vingertoppen blij mag zijn. Ik voel zoveel en dat mag er zijn bij jou. Daar zou ik nog wel beter mee om willen gaan dus…. Ik voel me bevrijd en open door deze dag en besef dat ik door stilte het geluk in mijzelf af en toe echt voel, ook al komen er soms gedachtes boven. Vaak over anderen maar dan denk ik… nee, bij mezelf blijven.

Mascha, Ondernemer

Ik kijk terug op een fijne, rustgevende en ontspannende dag. De combinatie met yoga oefeningen vond ik top, dat was echt een positieve verrassing! Ook de wandeling na de lunch vond ik goed en verfrissend. Mocht er weer een Day Retreat komen dan zal ik zeker van de partij zijn.

Wieteke, In between jobs

Dank je wel voor een heerlijke dag. Heerlijk een dag niets moeten. Door niet te hoeven spreken, hoefde ik ook op geen enkele manier mensen  te pleasen. Nogmaals ik vind jouw manier van begeleiden in combinatie met je stem erg rustgevend.

Garcia, Controller

In november heb ik meegedaan met een dayretreat bij Suzan. Ik vond de ruimte, de sfeer, de oefeningen, de verzorging door Suzan in 1 woord geweldig. Ik ga het zeker nog eens doen!

Jolanda

Ik heb een heerlijke dayretreat gehad bij Suzan. Ik kwam opgefokt en gespannen binnen, maar na een dag stil zijn, mediteren en heerlijk eten, was ik weer helemaal rustig. Echt een cadeautje voor jezelf!

Maartje

Ik kijk heel positief terug op de Mindfulness en Yoga dag retraite. Het heeft me goed gedaan om echt te voelen hoe het is om een dag lang geen stress te hebben. Ik merk ook dat dit lang doorwerkt in mijn lichaam en wat ik actief onderneem aan stappen om stress te voorkomen en sneller te laten zakken. Daarnaast merk ik dat ik ook echt aan het nadenken ben over stappen die ik wil zetten/keuzes die ik op dit moment in mijn leven wil maken. De dag is echt een stopmoment om eens goed stil te staan bij dingen en te reflecteren op het een en ander.

Marloes, Congresmanager

Een dag stilte met Suzan is licht en luchtig en tegelijk diepgaand. Licht en luchtig omdat Suzan is wie zij is. Zij maakt zo’n dag toegankelijk doordat zij de yoga en mindfulness meditatie op haar unieke manier heel down to earth benadert. Diepgaand omdat de meditaties en andere oefeningen hun werk in je lijf wel doen en je een diepe staat van rust, helderheid van geest of inzichten brengen. En uiteraard is zo’n heerlijke dag voor jezelf bij Suzan tot in de kleinste details verzorgd, dat kun je wel aan haar overlaten. Dus wanneer je wat je eerder leerde tijdens je mindfulnesscursus weer eens op wilt frissen, of dringend behoefte hebt aan een hele dag tijd en echte aandacht voor jezelf, gun jezelf dan deze stiltedag bij Suzan. Krijg je geen spijt van.

Carla, Marketing & Communicatie

Lieve Suzan bedankt voor de heerlijke dayretreat. Ik kwam gestressed en uit balans binnen en ging heerlijk ontspannen en geïnspireerd smiddags de deur uit. Vooral je nadruk op het liefdevol en vriendelijk zijn naar mezelf en het stukje ontspanning brengen in m’n leven dat gun ik nu mijzelf ook, even bewust ademen, lopen, proeven… Het was het missende stukje inzicht nog wat ik nodig had om m’n leven verder te gaan…bedankt daarvoor!
Susanne

Wat een heerlijke dag was het gisteren. Ik heb genoten en kijk er met warme gevoelens op terug. Het voelde alsof ik een week op vakantie ben geweest. Een mooier kanootje had ik mezelf niet kunnen geven. Nogmaals bedankt Suzan.

Marie-Louise, Coach

Staat jouw ervaring hier straks ook bij?
Gun jezelf deze bijzonder mindfulness en yoga retreat dag.