Hi mooie jij,

.. Ik ben Naomi. Naast Hatha yoga docent ben ik ook werkzaam in de jeugdzorg en heb ik mij gespecialiseerd in Trauma Informed Yoga. Een vorm van yoga gericht op traumaverwerking, wat ik doe met de jongeren op de groep. Daarbij ondersteun ik daar het team in hoe meer lichaamsgericht te werken in de hulpverlening.

Zelf beoefen ik al een aantal jaar yoga. In een wereld waarin het vaak als normaal wordt gezien om jezelf te pushen, over je grenzen te gaan, nét nog wat meer te geven. Heb ik gemerkt wat het een verademing kan zijn dat je met yoga dit los kan laten en je leert luisteren naar je lichaam.

In mijn lessen probeer ik dit gevoel dan ook zoveel mogelijk over te dragen en een omgeving te creëren waarin het niet nodig is jezelf te bewijzen aan anderen, maar te doen wat goed voelt voor jou lichaam op dat moment. Ook voor mij is dit nog steeds een oefening. Maar wel eentje die mij heeft leren vertrouwen op mijn lichaam, mijn gevoel en mij zachter heeft gemaakt naar mijzelf. Iets wat ik ook in mijn lessen hoop over te dragen!

When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you have a thousand reasons to smile.

Opleidingen

Sociaal Pedagogische Hulpverlening – Hogeschool Rotterdam
Hatha Yoga docent – In2Yoga
Trauma Sensitive Yoga Foundational workshop – TCTSY

Volg een YOGALES bij mij