MINDFUL.MEMBERSHIP

Elke maand nieuwe lessen, inspiratie en meditaties.

Wees welkom op deze online meditatie plek. Een fijne plek waar je mag uitademen, waar je inspiratie opdoet om met meer aandacht te leven en zo vaak mag inchecken bij jezelf als jij nodig hebt.

VOOR
WIE?

 

Met het mindful.membership kan iedereen die de kracht van meditatie en zachte yoga eerder heeft ervaren zijn practice verstevigen, verdiepen en verankeren. Na de mindfulness cursus is het vaak een hele uitdaging om het zelf vol te blijven houden, ookal weet je zo goed dat regelmatig ruimte maken voor meditatie en/of yoga zo onwijs goed is voor je. Het mindful.membership gaat je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen. Op een toegankelijke manier kun je jezelf elke maand blijven voeden met fijne meditaties en zachte yoga lessen. Je raakt opnieuw geïnspireerd om met meer aandacht, mindful, te leven. Is dit allemaal nieuw voor je, dan is het mindful.membership een hele laagdrempelige toegang tot de praktische teachings, begeleide meditaties en mindful yoga lessen. Door mee te doen groeit je zelfkennis, versterk je jouw veerkracht, groei je in compassie en ervaar je meer vrijheid en innerlijke rust.

ELKE MAAND

 
Meditaties

Elke maand nieuwe mindfulness meditaties, visualisaties en compassie oefeningen die aansluiten bij de thematiek van de maand.

Inspiratie

Ontdek de meest prachtige teksten en inspirerende gedichten die jou voeden, het allemaal een beetje lichter maken en aansluiten bij het thema van de maand.

Teachings

Inspirerende teachings en praktische tips. Je gaat hierdoor met meer aandacht door het leven, geniet meer van de kleine dingen en je leert zijn waar je bent.

Yoga lessen

Zachte yin, helende restorative yoga & toegankelijke do-in yoga lessen om uit je hoofd te komen, te ontspannen en compleet op te laden.

Voordelen online meditatie & yogalessen

Onbeperkt online yoga en meditatie lessen volgen

Gemakkelijk vanuit huis

Wanneer het jou uitkomt

Zonder reistijd of vaste planning waarop je ergens moet zijn

Kijk alle lessen zo vaak terug als je wil

Op je smartphone, laptop of tablet

Elke maand nieuwe meditaties, mindful yogalessen en praktische teachings

Toegang tot de complete bibliotheek aan content

HOE
HET
WERKT

Elke maand worden er nieuwe online meditatie- en yogalessen toegevoegd aan het membership. Zo raak je nooit uitgekeken en blijf je geïnspireerd met verschillende lessen en thema’s. De teachings, meditaties en mindful yogalessen duren 10 tot 45 minuten. Je hoeft er de deur niet voor uit. Je favoriete lessen kun je, exact wanneer het jou uitkomt, volgen en zo vaak herhalen als je wilt. Je krijgt daarnaast toegang tot eerdere lessen en daarmee dus tot de complete bibliotheek aan oefeningen.

Meer dan 1000 mensen gingen je de afgelopen jaren voor in trainingen,  masterclasses en lessen. Zij gingen voor inzicht, rust, ontspanning & compassie.

OVER SUZAN

 

Suzan Oostvogels

Psycholoog, Mindfulness- & zelfcompassie trainer

Mindfulness, meditatie en yoga leren me dagelijks om van mijn hoofd naar mijn hart te zakken zodat ik keuzes kan maken die écht bij me passen. Te ontdekken wie ik daadwerkelijk ben. Me niet door mijn angst te laten leiden, maar juist de stem van mijn hart te volgen. Met dit online platform hoop ik jou te inspireren om ook wat vaker bij jezelf in te checken. Ik wil je laten ontdekken dat dit echt niet ingewikkeld, laat staan zweverig is. Ik hoop dat je door mijn lessen meer vanuit je hart mag gaan leven. Jezelf leert accepteren zoals je bent. Met alles dat er is. En het mooie is, je hoeft het niet alleen te doen. Ik voeg elke maand zoveel moois toe. Ga je met me mee op inner journey?

Wat zou er gebeuren als je structureel meer ruimte zou maken voor jou?

FAQ

 
Hoe werkt het als ik me heb aangemeld?

Je ontvangt direct na je aanmelding een link waarmee je persoonlijk kunt inloggen en toegang krijgt tot het mindful.membership en alles wat je nodig hebt om dagelijks meer rust te ervaren. Heb je geen mail ontvangen, kijk dan even in je spam folder. Daar komen soms de mails in terecht.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In het mindful.membership bewegen we mee met de seizoenen. De natuur is namelijk een prachtige inspiratiebron als het gaat om mindful leven. Thema’s die aan bod komen zijn: loslaten, omgaan met boosheid, dankbaarheid, genieten, jezelf zijn, ruimte innemen, trouw zijn aan jezelf, geduld etc.

Wat voegt het membership toe aan de training die ik eerder al heb gevolgd?

Wat goed dat je eerder al een training hebt gevolgd. Dat zorgt ervoor dat je al een stuk bewuster bent. Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat dagelijks mediteren je goed doet. Dat het voor je werkt. Het consequent blijven mediteren is vaak een uitdaging. Of je zoekt juist nieuwe inspiratie. Misschien ben je bang dat het verslapt en dat je terugvalt in oude patronen. Om deze gewoonte makkelijk vol te houden, geef ik je elke maand precies wat je nodig hebt.

Ik ben niet zo van de yoga, is dit wel iets voor mij?

De mindful yogalessen die ik geef zijn voor iedereen geschikt. Dit is anders dan yoga in de sportschool. Het gaat in mijn lessen niet om de perfecte houding, maar eerder om het ontwikkelen van een compassievolle innerlijke houding ten opzichte van jezelf. Ten opzichte van jouw reacties op de (on)mogelijkheden van het lichaam. Elke dag is weer een nieuwe uitnodiging om nieuwsgierig te onderzoeken hoe het nu is. Ervaring met yoga is niet vereist. Sterker nog, dit is voor velen een fijne kennismaking met yoga. Je kunt thuis in je eigen, veilige omgeving ervaren wat yoga voor jou kan doen. Bovendien is het erg geschikt wanneer je behoefte hebt aan rust, veel stress ervaart of snel overprikkeld bent.

Zit ik ergens aan vast als ik me aanmeld?

Je kunt elke maand jouw membership opzeggen. Je hebt een opzegtermijn van 7 dagen, dat betekent dat als je niet mee wil doen aan de nieuwe maand, je 7 dagen voor je nieuwe incasso een mailtje moet sturen naar suzan@mindfulcentrum.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Wij zetten dan je abonnement stop. Als je na deze opzegtermijn opzegt, gaat je nieuwe termijn in en gaat de incasso gewoon door. Wees dus op tijd met opzeggen als je dat wilt. 

Blijft de prijs voor het mindful.membership hetzelfde?

De prijs waarvoor jij je hebt aangemeld, blijft voor jou altijd hetzelfde. Als ik de prijs van het mindful.membership verhoog (omdat de huidige prijs een tijdelijk introductie aanbod is), dan zullen alleen nieuwe members deze hogere prijs betalen. Jij behoudt de prijs die je betaalde toen je lid werd. Als je je afmeldt en opnieuw lid wordt, kan het wel zijn dat je een hogere prijs gaat betalen. Bij de volgende lancering zal de prijs hoger zijn dan de prijs die je nu betaalt.

Hoeveel tijd moet ik vrijmaken voor de lessen?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Hoe meer tijd jij eraan besteed, hoe meer jij er uit gaat halen. In het membership vind je korte en lange oefeningen zodat er altijd iets bij zit dat past bij de ruimte die jij wil maken voor jezelf. Want jezelf een onhaalbaar doel stellen is niet de bedoeling. Het zijn vaak juist die kleine stapjes die groot verschil maken. Uiteraard zal ik je aanmoedigen en inspireren om dagelijks ruimte te maken voor jou.

 

Hoe vaak komt er nieuwe content online?

Elke maand heeft een nieuw thema en dus nieuwe content. Maandelijks krijg je toegang tot een teaching over het thema, verschillende yogalessen, meditaties en inspiratie zoals mooie teksten die passen bij het thema.

Hoe lang heb ik toegang tot de content?

Je hebt toegang tot de inhoud van het mindful.membership zolang je lid bent. Elk thema en alle lessen voor die maand blijven online staan en kun je rustig op jouw eigen tempo volgen. Uiteraard krijg je een berichtje zodra er iets nieuw is toegevoegd. Als je opzegt, houd je toegang tot de content tot het moment dat normaal gesproken de nieuwe incasso gestart zou zijn.

Kan ik ook voor 1 maand member worden?

Natuurlijk kan dat. Als je je aanmeldt en je weet zeker dat je maar één maand lid wilt zijn, kun je na het aanmelden meteen een mailtje sturen naar suzan@mindfulcentrum.nl met in de onderwerpregel ‘opzeggen’. Dan zorgen we dat je abonnement voor de nieuwe maandincasso wordt stopgezet.

Kan ik opnieuw lid worden als ik heb opgezegd?

Natuurlijk kan dat, je bent zo welkom. Let wel op, het kan zijn dat de prijs hoger wordt. Als je lid blijft, betaal je de prijs die je in je eerste maand betaalde. Als je opzegt en weer lid wordt, betaal je de dan geldende prijs.

Ik heb nog een andere vraag

Heb je nog een vraag of twijfel je nog? Laat het me weten en stuur een mail naar: suzan@mindfulcentrum.nl

Suzan Oostvogels
Mijn belofte aan jou:
ik ga echt elke maand met zoveel liefde prachtige content voor je maken. Gewoon omdat ik weet dat het werkt als je dagelijks ruimte maakt voor je practice en ik niets liever doe dan jou inspireren om die ruimte ook echt te gaan nemen.
CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS