Hi, ik ben Martine

en ik geef Yin yoga, mindfulness en compassie training.

In de loop van het leven vergat ik het voelen van mijn lichaam. Steeds in mijn hoofd, het lijf negerend dat me zoveel te vertellen had…. Yoga bracht me terug in mijn lichaam en het durven voelen.

Geraakt door dit proces, ging ik mediteren. Alleen, in groep, verschillende vormen verkennend. Dagelijks zittend op mijn kussen observeerde ik de rusteloosheid van mijn geest en zijn eindeloze gedachten… Meditatie leerde me dat ik niet mijn gedachten ben.

Nieuwsgierig ging ik een week op retraite, in stilte mediteren. Ik ontdekte de schoonheid van mindfulness.

Mijn zintuigen gingen open en ik kon intens genieten van de kleine dingen… Mindfulness bracht me het geschenk van het NU.

Door meer aanwezig te zijn, zag ik duidelijker hoe streng en oordelend ik ben, en hoeveel lijden dat veroorzaakt. Ik voelde de nood aan vriendelijkheid en mildheid voor mezelf… Door compassie voel ik verbinding met mijn hart.

Er is niet één weg. Ik voel me betrokken en verbonden met jou, medereiziger. Ik heb materiaal in mijn rugzak en een landkaart. Ik wil je graag verrassen door het wonder van het onderweg zijn en je vertrouwen geven in het bereiken van je bestemming.

“Our deepest fear is not that we are inadequate.
Our deepest fear is that we are powerful beyond measure.”

Marianne Williamson

Opleidingen

Mindfulness trainer – SeeTrue
Integrale Yoga  – Integrale Yoga Nederland
Gezondheidstherapeut –  EAng
Herborist –  Syntra
Master Economie – Vrije Universiteit Brussel

 

 

 

 

Volg een YOGA & MEDITATIE LES bij mij

Volg een WORKSHOP bij mij

Boek een TRAINING bij mij