Ha, fijn dat je meer over mij wil weten!

…. Ik heet Marjon en ben al heel lang juf in het speciaal onderwijs. Van kleuters tot groep 8. In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in fijne motoriek, mindfulness en yoga. Momenteel volg ik de opleiding tot kindercoach. Ook heb ik diverse bewustwordingstrainingen en retreats gevolgd.

Een wens van mij is alle kinderen in Dordrecht kennis te laten maken met stukje visualisatie (meditatie). Voelen in je lijf, iets nieuws ervaren en van daaruit handelen. Dit zijn belangrijke leermomenten. En het allerbelangrijkste is, weten dat jij goed bent zoals je bent!

Mindfulness voor kids: Ik heb ervaren dat dit voor kinderen zoveel waarde heeft. Ik word blij van kinderen die hierdoor gelukkiger worden. Minder boos, verdrietig en piekerig.

Yoga voor de kleintjes: Aan de hand van een thema gaan we een avontuur beleven. Kleuters, die nieuwsgierig zijn en verwonderd, leven zich uit en ze oefenen meteen alle leervoorwaarden. Ook de zintuiglijke ontwikkeling: de basis van waaruit je leert. Ontspanning en spanning wisselen zich af. Ontdekken en spelen vanuit hun eigen lijf! Leuker kan het bijna niet.

“Adem in door je neus, uit door je mond.
Vertrouw erop dat het goed is.”

Opleidingen

Pabo en SO akte
Opleiding meditatie& mindfulness bij kinderen – Arterre
Docent peuter- en kleuteryoga – Eigenwijzeopleidingen
Braingym – SON
NLP – New life university
Schrijfpedagoog – instituut Haenen- van de Hout
Coachopleiding – Jip en Jan academie