Hi! Ik ben Lorenza,

..  yogadocente, concept developer en creatieve duizendpoot met een passie op het gebied van bewustzijn, gezondheid en geluk. Ik ben eigenaar van Leef Alchemie, waar ik me bezig houdt met het ontwikkelen van allerlei creatieve concepten die een link hebben met bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Je vindt er onder andere inspiratie die je kunt gebruiken op jouw ontdekkingsreis naar een voor jouw fijne manier van leven.

Yoga is heel belangrijk geworden in mijn leven. Ik was voortdurend de dupe van mijn eigen gedachten en toch wel een beetje gekmakende drive naar ambitie. Dit zorgde ervoor dat het niet goed met mij ging. Yoga heeft mij weer geleerd om meer compassie voor mijzelf te voelen en mindful en bewuster in het leven te staan.

Ik leerde eindelijk om minder in mijn hoofd te wonen, en meer aanwezig te zijn in mijn lichaam, in het hier en nu! Voor mij is de zoektocht naar geluk, innerlijke rust en liefde voor het leven never ending. Ik zie het als mijn eigen persoonlijke ontdekkingsreis waarop ik met veel nieuwsgierigheid elke dag nieuwe dingen mag ontdekken.

Ik geloof er in dat je de beste versie van jezelf kunt worden door te leven vanuit je eigen gevoel en te vertrouwen op jouw unieke EIGENwijsheid, namelijk je intuitie. Er is niemand anders die voor je kan bepalen wat je nodig hebt. Yoga, meditatie en mindfullness leren je om te verbinden met je intuitie, en zorgen ervoor dat je in een fijne flow komt van een voor jouw fijne manier van leven.

Listen to your intuition, it knows the way

Ik geloof er in dat je de beste versie van jezelf kunt worden door te leven vanuit je eigen gevoel en te vertrouwen op jouw unieke EIGENwijsheid, namelijk je intuitie.

Opleidingen

Vinyasa Yoga Teacher Training 200 RYT
Yin Yoga Teacher Training 200 RYT
Yoga Nidra Bijscholing
Academie Artemis – HBO Hogeschool voor Styling & Vormgeving

 

Ervaringen

Eigenaar en oprichtster van Leef Alchemie
Freelance stylist, concept developer & branding professional
Interior Designer – Broste Copenhagen

 

 

 

 

Volg een YOGA LES bij mij

 

Volg een WORKSHOP bij mij

Boek een 1 OP 1 YOGA LES bij mij