MINDFULNESS INCOMPANY

Maatwerk mindfulness voor bewuste bedrijven

Steeds meer bedrijven ontdekken de kracht van mindfulness. Mindfulness en yoga worden onder andere ingezet in het kader van mentale fitheid, verzuimpreventie, reïntegratie en het ontwikkelen van (persoonlijk) leiderschap. Er zijn verschillende incompany mogelijkheden. Van inspirerende mindfulness workshop tot mindful leiderschapsprogramma’s op maat. Altijd nuchter, inspirerend, concreet en gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken naar stress en mindfulness. Medewerkers leren door mindfulness met aandacht te werken, bewuste, frisse keuzes te maken en goed voor zichzelf te zorgen.
 

RESULTATEN
MINDFULNESS
INCOMPANY

effectiever werken
stress bestendiger
minder last van negatieve gedachten
betere focus en concentratie
effectiever communiceren
beter omgaan met conflicten

✓ meer creativiteit en innovatie
✓ vergroot werkplezier
✓ meer overzicht in complexe situaties
✓ beter prioriteiten stellen
✓ minder stress-gerelateerde klachten
✓ lager ziekteverzuim

Mindfulness workshops

Voor bedrijven verzorgen we mindfulness en yoga workshops op maat. We werken met groepen van 6 tot 30 personen en maken de workshop helemaal op maat voor elk bedrijf. Een mindfulness workshop is een bijzondere en laagdrempelige manier om kennis te maken met mindfulness. Want wat is het nou eigenlijk? Waarom maken top professionals tijd voor meditatie? Wat zijn de effecten? En natuurlijk gaan we aan de slag met praktische oefeningen voor een frisse mind die iedere werknemer direct toe kan passen, zowel thuis als op het werk.

Mindful werken training

De mindful werken training is een incompany programma speciaal voor ondernemende professionals uit het bedrijfsleven, het onderwijs en de zorg. Bewezen effectief tegen stress-, werkdruk- en burn-out klachten. In de mindful werken training gaan we in 8 sessies aan de slag met het trainen van de mind. Dit programma wordt vaak ingezet op basis van open inschrijving zodat alleen die collega’s meedoen die ook echt commitment durven en kunnen geven aan het programma. Zo bereiken we in 8 sessies diepgang en werkelijke verandering.

Mindful leiderschapstraining

Dit is een mindful leiderschapsprogramma speciaal voor directieleden, hoger management en senior managers. In dit programma ontdekken leiders in 8 sessies hoe ze vanuit meer focus, authenticiteit en overzicht de impact van hun handelen kunnen vergroten. Door mindfulness leren leiders te excelleren. Bewuster te handelen. Scherper te zijn en het beste uit zichzelf, hun werk en de organisatie te halen.

Privétraining

Het kan zijn dat de positie, de algehele onveiligheid binnen het bedrijf of simpelweg de agenda het niet toelaat om de groepstraining incompany aan te bieden. Dan trainen we individueel in 8 sessies van 1 uur bij ons of op locatie.

Referenties

Voor de volgende bedrijven hebben we succesvol opdrachten op maat uitgevoerd:
PwC, UMC Utrecht, ABN AMRO, Univé, Ordina, Da Vinci College, Technische Unie, NS, Swinhove,
Het Spectrum, FanFactory, Boskalis, Gemeente Drechtsteden, NHTV Breda, Medilex, Shell.

 

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS