Hi!

.. Ik ben Esther Berlie en ik heb een passie voor het begeleiden van ambitieuze, avontuurlijke en open-minded mensen. Via lichaams-, energie- en lichtwerk help ik hen het contact met zichzelf te herstellen en innerlijke blokkades op te lossen. Ook leer ik mensen met meer vreugde, ontspanning en gevoel van innerlijke leiding in het leven te staan.

Voordat ik in 2016 mijn baan op zei en mij volledig op mijn eigen praktijk concentreerde, werkte ik als consultant en onderzoeker in de bedrijfswereld. Hierdoor weet ik hoe het is om mee te draaien in ‘the rat race’ en heb ik aan den lijve ervaren hoe belangrijk het is om voldoende ruimte te maken voor voelen, verstillen, verdiepen en introspectie.

Ik geniet ervan wanneer ik mensen kan laten stralen. Mijn doel is mijn cliënten en cursisten in te laten zien hoe uniek en waardevol zij zijn. Ik streef ernaar om jou weer in verbinding te brengen met je essentie, zodat je vol vertrouwen en enthousiasme je leven leeft.

In science we call it energy.
In religion, we call it spirit.
In the streets, we call it vibes.
All I am saying is…. trust it!

Opleidingen

  • Health Policy, Economics & Management – Universiteit Maastricht
  • Polariteitstherapie level 1-3 en teacher training – Syntivity Australia
  • Awakening your Light Body teacher training – Sirion
  • Diverse andere cursussen op het gebied van energiewerk, lichaamswerk en meditatie (o.a. de-armouring, healing tao en systemisch werk)

Volg een WORKSHOP bij mij