ERVARINGEN WORKSHOPS

Lees hoe anderen de workshops hebben ervaren

De Yoga Nidra workshop is een aanrader als je nieuwsgierig bent naar deze speciale vorm van yoga en op een bijzondere manier wilt leren ontspannen. Lorenza loodst je door de sessie heen met fijne muziek, alles is goed verzorgd en er is zowel ruimte voor het stellen van vragen en het delen van ervaringen als voor stilte en het beleven van je eigen ‘Yoga Nidra ervaring’. De voorafgaande yogaoefeningen zijn ook heel fijn en helpen je meer ontspannen te beginnen aan de sessie.

Sanne

De beginners workshop yoga bij Lorenza was erg fijn. De workshop is echt voor iedereen toegankelijk. Voor zowel beginners als voor de mensen die al een poosje aan yoga doen is het erg interessant. Lorenza legt alles heel duidelijk uit en stelt je op je gemak. In december ga ik mee doen aan de workshop breath to relax bij Lorenza. Ik heb er nu al zin in!

Leonie

Afgelopen zaterdag de tweede workshop (‘Journalling’ en nu ‘Liefdevolle Intentie’) gevolgd bij Lorenza van het mindfullcentrum in Dordrecht. Nadat de eerste keer echt als een cadeautje voor mezelf aanvoelde, wilde ik graag meer. In een relatief korte tijd van de workshop, krijg je echt de kans om tijd en liefde voor jezelf creëren. Wat ik vooral heel fijn vind aan de workshops is dat er een liefdevolle sfeer hangt en je echt kunt zeggen en voelen wat je denkt en voelt, maar ook dingen voor jezelf kunt houden als je je daar prettiger bij voelt. Je krijgt praktische handvaten om aan de slag te kunnen met datgene wat jij nodig hebt. Ik heb de volgende workshops al weer geboekt :):).  Dankjewel Lorenza!

Daphne

Lorenza is echt een topper! Ik volg regelmatig yogalessen bij Lorenza. Haar lessen zijn heel ontspannen en fijn met veel aandacht verzorgt. Ook haar workshops zijn een aanrader. De workshop ‘Detox, body, mind and soul’ is inspirerend. Achteraf kreeg ik een prachtig e-book

Irene

Een hele goede workshop gedaan over ademhaling bij Lorenza van het MindfulCentrum. Onder andere de methode van de iceman, intens en pittig maar geeft veel ruimte na een behoorlijke stressweek. Ik was er echt aan toe. Aanrader, en ze geeft nog veel meer nuttige, leuke en betaalbare workshops!

Peter

Gisteren heb ik met veel plezier deelgenomen aan de Workshop Liefdevolle intentie bij het MindfulCentrum. Ik heb deze middag ervaren als een hele warme en inspirerende middag. Lorenza straalt veel rust en positiviteit uit.  We hebben deze middag fijne yoga oefeningen gedaan en we hebben veel aandacht besteed aan het stellen van positieve en haalbare doelen voor onszelf in dit nieuwe jaar. Een aanrader!

Ellen

Ik vind de workshops die Lorenza heeft ontwikkeld voor het MindfulCentrum zo ontzettend leuk. In deze workshop krijg je een heel andere kijk op het woord Detox. Je krijgt veel informatie over hoe je kunt vertragen, versimpelen en verbinden. Je leert hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en de tijd te nemen voor jezelf. Dat weet eigenlijk iedereen maar het is altijd goed hier nog een wat bruikbare tips over te krijgen. Kortom, een echte aanrader als je op zoek bent naar verdieping. Een cadeautje voor jezelf. Lorenza geeft de workshops met enorm veel passie en enthousiasme.

Martina

Op 14 oktober heb ik de workshop beginners yoga gevolgd. Yoga was voor mij volledig nieuw dus ik keek ontzettend uit naar deze workshop. Lorenza heeft er een geweldige workshop van gemaakt. Je leert over yin en yang yoga en je doet van beide soorten verschillende oefeningen. Dat is fijn omdat je op deze manier duidelijk het verschil kan merken. Je krijgt in deze workshop fijne informatie over verschillende aspecten van yoga. Het meest bijzonder vond ik nog wel om er achter te komen dat je echt niet lenig hoeft te zijn om te kunnen genieten van yoga. Ik heb echt veel van deze workshop opgestoken.

Janneke

Workshop nourish your, soul,body en mind was erg interessant! Het heeft mij erg aan het denken gezet wat betreft voeding en ‘honger”. Ik probeer nu meer naar mijn lijf te luisteren …wat vertelt het mij…
Zeer leuke en leerzame workshop! Kleine groep wat het ”intiem/vertrouwd” maakte.

Esther

Staat jouw ervaring hier straks ook bij?