DAYRETREAT

Een bijzondere dag verstillen helemaal voor jezelf

Een Day Retreat is een heerlijke dag helemaal voor jezelf. Een fijne onderbreking van het dagelijkse drukke leven. Een soort pauzeknop om weer even bij te komen. Te voelen hoe het met je is. Opnieuw te verbinden. Tijd en aandacht voor jezelf. Even niks moeten, maar gewoon ‘zijn’. In stilte.

RETREAT
PROGRAMMA

We beginnen de Day Retreat met een heerlijke smoothie. Daarna geniet je van een fijne, mindful yogales. Na de yoga staat er een overheerlijke, biologische en verse lunch voor je klaar. Genieten van lekker eten. Jezelf voeden. Gevolgd door een frisse stilte wandeling. In de middag gaan we verdiepen aan de hand van een bijzondere mix aan mindfulness-, meditatie-, schrijf- en yoga oefeningen.

Door de mindfulness en yoga oefeningen in stilte uit te voeren krijg je nog meer de gelegenheid om naar binnen te gaan en stil te staan bij wat er allemaal in je leeft. Wat denk en voel je allemaal? Wat gebeurt er als je helemaal stil wordt? Als er een dag helemaal niets van je verwacht wordt, je helemaal niets moet en nergens mee bezig hoeft te zijn?

Hoe fijn zou het zijn? Een dag helemaal voor jezelf. 

Voor wie?

Deze mindfulness & yoga dag is wat voor jou als je jezelf wil verwennen met een gezonde dosis rust en aandacht. Als je eerder een mindfulness training gevolgd hebt en je jouw mindfulness vaardigheden weer wil opfrissen of als je merkt dat je wel wat rust en ontspanning kunt gebruiken. Ook als yoga en meditatie helemaal nieuw voor je zijn ben je van harte welkom. De oefeningen zijn eenvoudig en er wordt met ieders mogelijkheden rekening gehouden.

ERVARINGEN

Ik kijk terug op een fijne, rustgevende en ontspannende dag. – Wieteke, In between jobs

 

Data Day Retreats

Data:
12-01-2019 / Annet
09-02-2019 / Annet
09-03-2019 / Annet
13-04-2019 / Annet
11-05-2019 / Annet

Prijzen

Dayretreat € 85
Inclusief begeleiding, smoothie, bio lunch, fruit, water, thee en lekkers

Praktisch

Duur:
10:30 – 16:30

Deelnemers:
Min 4 / Max 10

Locatie:
Binnnen Walevest 46, Dordrecht

Aanmelden: