COACHING

Inzicht, helderheid en rust

​​Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten en op zoekt bent naar persoonlijke begeleiding tijdens jouw proces. Een moeilijke fase in je leven, keuzes maken, beter voor jezelf zorgen, een burn-out, meer bij je gevoel komen of meer rust, inzicht en helderheid op bepaalde gebieden in je werk en leven. Coaching is kortdurend en helpt je om weer te ontdekken wat jou inspireert, beweegt en motiveert.

HERKEN
JE DIT?

Je rent jezelf regelmatig voorbij
Je legt de lat veel te hoog
Je ervaar je stress en onrust
Je kunt niet meer écht genieten
Je piekert en maalt de hele dag en nacht
Je slaapt slecht en bent moe
Je vergelijkt jezelf continu
Je bent bang voor of zit al in een burn-out

Je voelt je neerslachtig en somber
Je hebt last van vervelende emoties
Je hebt regelmatig paniekaanvallen
Je zit niet lekker in je vel
Je hebt te maken met verlies en rouw
Je bent prikkelbaar, hebt een kort lontje
Je ziet niet helder wat je volgende stap is
Je twijfelt en kunt je geen keuzes maken

Voluit en lichter leven, het kan écht.

Hou zou het zijn als je…


je ontspannen voelt?

lekker in je vel zit en weer geniet?

succesvol bent zonder jezelf voorbij te rennen?

helder weet wat jouw volgende stap is?

je niet laat leiden door negatieve gedachten?

trouw bent aan jezelf en jouw grenzen?

authentieke en krachtige keuzes maakt?

weer rust in je hoofd hebt?

 

Dit is ook mogelijk voor jou.
Gaan we samen aan de slag?
In 4 – 8 sessies help ik je vooruit.

ERVARINGEN

 

Ik zat niet lekker in mijn vel en deed er alles aan om dat te veranderen. Ik had al zoveel dingen geprobeerd; met mensen gepraat, boeken gelezen en cursussen gevolgd. Het was alsof ik in cirkeltjes rond bleef rennen net zolang tot ik te uitgeput en hopeloos was om nog iets te doen. Ik had erg destructieve gedachte patronen en gewoontes die moeilijk waren om onder ogen te zien, laat staan om te doorbreken.

Het fijne aan 1-op-1 met Suzan werken vond ik dat we de sessies helemaal op mijn behoefte konden aanpassen. Wat het belangrijkste is wat ik heb geleerd is om te accepteren, vooral mezelf maar ook mijn situatie en mijn gevoelens. Door de acceptatie stopte ik om er zo hard te vechten waardoor er een stuk meer ruimte ontstond en het scheelde mij ook een hele hoop energie en negatieve gedachtes. Vanuit deze positie kon ik ook een hoop loslaten en zien wat er voor mij belangrijk was en wat niet. Doordat je leert om je minder mee te laten sleuren door je gedachtes kan je ook meer je patronen in gaan zien omdat je er van een afstandje naar kan kijken. Hierdoor is het ook duidelijker wat je kan doen om die te doorbreken.

Ik kan de individuele begeleiding iedereen aanraden. Ik heb zeer waardevolle tools geleerd die ik de rest van mijn leven kan gebruiken om met mezelf en het leven om te gaan.

Nadja

Als je in je hectische leven op zoek bent naar rust en een coach die je helpt om keuzes te maken vanuit je gevoel in plaats vanuit je hoofd, dan ben je bij Suzan aan het juiste adres. Ze leert je dat keuzes gemaakt vanuit je hart, altijd de juiste zijn en zo kan je ruimte creëren om te doen wat goed is voor jou. Zowel zakelijk als privé. Een absolute aanrader!

Kristel

Ik was doodmoe en compleet uitgeput. Alles was me teveel. Ik was prikkelbaar, gestresst en angstig. Ik had al veel coaches en psychologen gezien, maar die konden me tot mijn verbazing en frustratie, niet (meer) verder helpen. Ik was compleet radeloos tot ik met Suzan aan de slag ging. Samen werkten we vanuit focus en met kleine stapjes naar mijn grote doelen. Zo kreeg ik eindelijk weer grip op mijn leven, mijn werk en mijn financiën. Ik voel nu rust, kracht en zelfvertrouwen. Maar het aller belangrijkste is dat ik weer vertrouwen heb en liefde voel voor mezelf.

Danielle

Ik besloot met Suzan aan de slag te gaan en had werkelijk waar geen idee wat ik moest verwachten. Ik was zoekende, geen idee waarnaar eigenlijk. Het enige dat ik wilde was rust en uit mijn burn-out komen.

Ik heb door de coaching keuzes durven maken waardoor ik veel meer zelfvertrouwen heb, relaxter ben en me blijer voel. Ik weet nu veel beter wie ik ben, wat ik wil en vooral ook wat ik niet wil. Wat ik eerst maar voor lief nam, accepteer ik niet meer. Ook haast en stress ik velen malen minder omdat ik heb leren omdenken en loslaten waar ik geen controle op heb.

Suzan was er niet alleen tijdens de sessies, maar ook daarbuiten tijdens belangrijke keuzes kon ik op haar rekenen. Ik weet 1000% zeker dat ik zonder de hulp van Suzan niet geworden was wie ik nu ben! Ik ben haar ontzettend dankbaar… voor mij is ze goud waard!

Adrienne

Werkwijze

Voordat we aan de slag gaan maken we eerst kennis. We kijken waar je nu tegenaan loopt, wat je tegenhoudt en blokkeert. Ook kijken we of ik de juiste persoon ben om een stuk met je mee te wandelen op jouw pad. Voelt het goed, dan gaan we samen aan de slag.

We zien elkaar wekelijks of tweewekelijks. Gemiddeld zijn 4 – 8 sessies van 1 uur voldoende. Ik begeleid je om meer rust en ruimte in je hoofd te krijgen. Om moedige stappen te zetten en daarbij dicht bij jezelf te blijven.  We verkennen jouw persoonlijke waarden, patronen en terugkerende thema’s. We kijken vanaf een afstandje en met frisse blik. Daarbij geven we aandacht aan dat wat aandacht vraagt. Ik leer je bewuster en lichter te leven. Je ontwikkelt meer veerkracht en krijgt handvatten om zelf verder te gaan.

Altijd kijk ik goed naar wat jij nodig hebt. Ik put daarbij uit mijn achtergrond als psycholoog, stress & burn-out coach en ik werk graag met Acceptance & Commitment Therapy. ACT is een op mindfulness gebaseerde aanpak gericht op gedragsverandering met een stevige wetenschappelijke basis. ACT helpt om vol in het leven te staan, het leven een beetje lichter te leven en de dingen die je belangrijk vindt ook echt te doen, vol overgave.

Kom in beweging

Sta eens stil bij waar je nu tegenaan loopt. Wat kost het je dat je hiermee worstelt? Wat mis je daardoor? Waar sta je over 1, 3 of 5 jaar als je zo door blijft gaan? Als er niets verandert?

“Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd al kreeg.”

Ik gun het jou dat je wat losser en luchtiger in het leven kan staan. Dat je ook de moed gaat voelen om die dingen te gaan doen die belangrijk voor je zijn. En dat je ondertussen geniet van wat er NU al is. Gun jij jezelf dat ook? Kom in beweging en zet de eerste stap naar een lichter leven.

 

OVER SUZAN

 

Suzan Oostvogels

Psycholoog & Coach

Als psycholoog en coach heb ik de afgelopen jaren een hoop mensen begeleid op hun pad. Mensen die het voor de buitenwereld vaak “goed voor elkaar” hadden, maar toch vastliepen. Mensen die zich niet thuis voelden in een psychologische omgeving. Plekken waar diagnoses een stempel drukken en protocollen de behandeling domineren. Ik werk anders.

Als je bij mij komt heb ik echt onverdeelde aandacht voor jou en jouw proces. Vanuit zachtheid begeleid ik jou naar jouw eigen antwoorden. Ik heb geen vooraf bedacht stappenplan, omdat ik daar niet in geloof. Liever stem ik telkens af op het hier-en-nu. Daarbij blijf ik continu scherp op het proces; Waar gaat het hier werkelijk om? Wat wil er werkelijk gezien worden? Wat is de essentie? Ik kan putten uit 6 jaar ervaring en een rijke bron aan opleidingen en bijscholingen.

Meer weten over mij of hoe ik werk. Laten we kennismaken.

LOCATIE &
KOSTEN

Pakket 1: Losse sessie  €127
Pakket 2: 4 sessies  €447
Pakket 3: 8 sessies  €797

Coachsessies vinden plaats ma, wo & vrij overdag. In het MindfulCentrum of online.

ERVARINGEN

 

Na een aantal vervelende en erg drukke jaren had ik verschillende gesprekken met mijn huisarts. Ik liep mezelf al geruime tijd voorbij en kwam er zelf niet meer uit. Als ik zo doorging dreigde ik in een burn-out terecht te komen. Medicatie kwam ter sprake maar ik wilde zelf proberen om iets te veranderen.

De sessies met Suzan heb ik als zeer waardevol ervaren. Na elke sessie zag ik bij mijzelf vooruitgang. Ik kreeg weer rust in mijn hoofd en ging ongemerkt weer genieten van de kleine dingen. Ik kwam tot het besef dat ik eigenlijk de hele dag aan het rennen was en mezelf continu opjaagde. Ik ontdekte dat ik meer bezig was met de toekomst en het verleden zonder stil te staan bij het moment van nu. Hierdoor kon ik dus ook niet genieten van mooie momenten, omdat ik alweer met het volgende bezig was.

Thuis en tijdens mijn dag neem ik nu de tijd om te mediteren, waardoor ik de zaken beter kan overzien en structureren. Ik houd zelfs tijd over door mindfulness. Door mijn dag mindful te beginnen geniet ik ook meer van de dag en begin ik niet zo gejaagd meer als voorheen. Eigenlijk is dit het beste medicijn voor mij.

Frans-Jan

De coach sessies met Suzan zijn voor mij als het touw dat de boot met het anker verbindt. Soms heb ik namelijk de neiging om de weg een beetje kwijt te raken. Dobber ik maar een beetje mee op de deining van het leven, soms stuurloos in de stormen die razen. En ik wéét ergens wel dat ik mijn anker had uitgegooid. Maar ik kan het niet meer voelen. Ik ben de verbinding kwijt.

Wat er gebeurd tijdens een coachsessie, is dat Suzan je met al haar liefdevolle zachtheid eerst gerust stelt op de golf waarop je vaart op het moment dat je het MindfulCentrum binnenkomt. Ze zorgt dat je zelf in ieder geval weer even gaat zitten in je bootje, ademhaalt en je voeten op de vloer voelt. Daarna gaat ze met je opzoek.

Ze begeleid je. Soms door golven die al geweest zijn. Soms voor golven die je in je hoofd hebt verzonnen maar die nog helemaal niet bestaan. Ze laat je herinneren aan dat lichtje ver aan de horizon, dat lichtje dat ook wel je hart heet en je de weg wijst. En dan is het alsof zij op haar eigen bootje je aan de hand neemt en je naar jouw licht begeleid. Vanuit oordeelloosheid en compassie.

Onderweg kom je dan vaak nog plekken tegen die je even was vergeten en die je een ‘aha’ momenten opleveren. En dan laat ze je in vertrouwen rustig weer los en ben je bij je anker of in ieder geval wat meer in de buurt. Zodat je op een kalme golf in je eigen bootje het MindfulCentrum weer verlaat. Met jouw weg weer helder in het vizier of stabiel geankerd om te dobberen in het nu.

Suzanne

CONTACT

MindfulCentrum
Binnen Walevest 46
3311 AB Dordrecht

T: 078 203 203 3
E: info@mindfulcentrum.nl

KVK: 57000018
BTW: NL001143456B87

VOLG ONS