ZELFCOMPASSIE 1-OP-1

Individuele verdieping na de mindfulness training

Soms is het onwenselijk om te wachten op de groepstraining en wil je al op korte termijn aan de slag. Misschien laat je agenda het überhaupt niet toe om mee te doen met de groepstraining. Of heb je een thema dat zo specifiek is, dat je dat liever niet in groepsverband wil onderzoeken. Dan is de individuele zelfcompassie training iets voor jou.

WERKWIJZE
INDIVIDUELE
TRAINING

 

De individuele zelfcompassie training begint met een kennismakingsgesprek (30 min). We bespreken allereerst jouw behoeften, de thema’s die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag.

Tijdens de individuele zelfcompassie training volg je de 8 weekse training specifiek gericht op jouw situatie, behoefte en tijd. Wekelijks of tweewekelijks hebben we een sessie van een uur waarin jouw beoefening centraal staat. We volgen de rode draad van de groepstraining en kijken telkens hoe je met de thema’s van de week bent omgegaan. De individuele training biedt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat je tegenkomt tijdens jouw zelfcompassie beoefening.

Zo werk je in 8 weken aan meer mildheid en vriendelijkheid in jouw leven.

In 8 stappen uit je hoofd en in je hart

BEGELEID
WORDEN
DOOR…

 

Alle individuele zelfcompassie sessies worden gegeven door Suzan Oostvogels. Zij is niet alleen mindfulness en compassie trainer in de hoogste categorie, psycholoog en coach. Suzan heeft zelfs de originele Mindful SelfCompassion training gevolgd bij Kristin Neff en Chris Germer en volgde meerdere retraites bij Frits Koster. >>

Wat zou er gebeuren als je wat milder voor jezelf zou zijn?

Data & Locatie

Data:
Di. overdag – Suzan
Do. overdag – Suzan

Locatie

Binnen Walevest 46,
3311 AB Dordrecht


Kennismaken

Plan een vrijblijvende telefonische intake in om kennis te maken en te kijken of het klikt.