Yoga Challenge

(Her)ontdek de kracht van yoga in 10 min. per dag

Doe mee met de gratis yoga challenge en start elke ochtend met een fijne yoga practice

Tijdens de gratis yoga challenge begeleid yoga teacher Lorenza je een week lang elke ochtend met een fijne ochtend practice. De oefeningen zullen in het teken staan van de zomer. Begin je dag goed, samen met elkaar, voel de positieve kracht van yoga. Je zit lekkerder in je vel en zult ervaren dat je nog meer van de zomer kunt genieten!

 

 

We vormen tijdens de challenge samen een online Sangha. Want door samen te oefenen wordt yoga leuker, relaxter en makkelijker. Dat is ook de kracht van deze challenge. Doordat je weet dat je het samen doet ervaar je verbinding, verdieping en boost je jouw yoga beoefening!

Voor wie is de Yoga Challenge?

Voor iedereen die nog niet bekend is met yoga en nieuwsgierig is naar verschillende oefeningen. Voor iedereen die al wel bekend is met yoga maar de yoga mat al een tijdje niet meer heeft gezien. Of als je al regelmatig yoga doet, en wel in bent voor een leuke challenge zodat je elke dag van het fijne van yoga mag genieten.

Waarom meedoen aan de Yoga Challenge?

Omdat yoga zo goed voor je is! Wist je dat yoga je helpt om beter te slapen? Het compassie en positiviteit stimuleert? En niet onbelangrijk, het verminderd je stress levels. Door yoga voel je je lichaam weer, en stap je uit de gedachte stroom in je hoofd. Deze challenge is je kans om kennis te maken met verschillende yoga oefeningen en de kracht van yoga (weer) te ervaren. Just give it a go en doe mee!

Hoe werkt de gratis Yoga Challenge?

Twee keer per jaar organiseren we een gratis yoga challenge.
Elke ochtend om 07:00 uur doe je live mee met een fijne yoga oefening.
Komt dat niet uit? No worries. De video blijft 24u beschikbaar.
Deel jouw ervaring, stel je vragen en ontmoet elkaar in de besloten facebook groep.
De volgende yoga challenge is van 10 t/m 14 juli 2017.