WEEKEND RETREAT

Genieten, ontspannen en tot jezelf komen op een fijne plek

Hoe zou het zijn om een weekend helemaal te resetten? Je echt even terug te trekken op een bijzondere plek midden in de natuur? Te verstillen. Niets moeten. Genieten en goed voor jezelf zorgen met yoga, meditatie en (h)eerlijk eten? Hoe zou het zijn als je na dit mindfulness- en yoga weekend weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis gaat?

De Mindful & Yoga Retreats zijn voor iedereen. Of je nu beginnend mindfulness- of yoga beoefenaar bent, of een ervaren yogi, ik ontvang je graag. Er zijn slechts 14 plekjes. Zo kun je in een kleine, intieme en fijne groep jouw magische retreat beleven. Persoonlijk, met alle aandacht en vanuit liefde volledig verzorgd.

EEN
BIJZONDERE
LOCATIE

We verblijven dit weekend bij Yogabee. Een prachtig landhuis in Domburg. Dit landhuis ligt midden in de natuur en dicht bij zee. Het is een echte parel onder de retreat locaties in Nederland. Op deze bijzondere retreat locatie is alles met zorg en aandacht vormgegeven en ingericht.

Vanuit de lichte yogazaal kijk je zo de natuur in. Met een heerlijke tuin waar je lekker in kunt dwalen en fijne plekjes om je even terug te trekken. Naast de prachtige kamers, de grote leefkeuken en de prachtig vormgegeven woonkamer beschikt deze locatie ook over een zwembad, sauna en tennisbaan.

Een fijne plek om een weekend jezelf terug te trekken. We hebben dit prachthuis het hele weekend voor onszelf.

Reset, Recharge & Reconnect
  30 november tm 2 december 2018 nemen we echt de tijd voor onszelf. Ga je mee?

Programma

Bekijk hier het programma voor dit bijzondere Mindful & Yoga weekend.

Data:
30 nov t/m 2 dec  2018
Prijzen:
Masterbedroom met eigen badkamer en ligbad €450
Luxe kamer met eigen badkamer €400
Luxe kamer met gedeelde badkamer €375 euro
Kamer met gedeelde badkamer €350 euro
Prijzen zijn per persoon en inclusief alle lessen en maaltijden.
Eenpersoonskamers zijn helaas niet beschikbaar.

Inbegrepen:

 • 3 x Yoga les
 • 3 x Meditatie les
 • 2 x Overnachting
 • 2 x Licht ontbijt
 • 2 x Brunch
 • 2 x Diner
 • 3 x Lekkers tussendoor
 • Onbeperkt water, thee en vers fruit
 • Beddengoed en handdoeken

Niet inbegrepen:

 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Massages en uitgaven in de vrije tijd

Alle prijzen zijn incl. btw voor particulieren excl. btw voor ZZP’ers en bedrijven. Bij boekingen geldt een aanbetaling van €100. De restbetaling dient uiterlijk 30 september 2018 te zijn voldaan.

ERVARINGEN

Ik had het gehoopt en ik heb het gekregen. Een mooier weekend had ik me niet kunnen bedenken. Ontzettend bedankt voor alles. De lessen. Het eten. De aandacht. Wat ben ik ontzettend blij dat ik me dit jaar heb laten overhalen om mee te gaan! Door jou ben ik weer in yoga gaan geloven. Ontzettend bedankt voor alles wat je me tot nu toe hebt gegeven in je lessen maar ook daarnaast. Je bent een bijzonder mens! – Judith, Teamleider

Reserveer je plekje voor een bijzonder mindfulness & yoga weekend

Gun jezelf verstilling, reflectie en een gezonde dosis ontspanning. Na deze mindfulness en yoga retreat ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. We kijken er naar uit! Ga je met ons mee?

BEGELEID
WORDEN
DOOR…

 

De weekend retreats worden volledig verzorgd en begeleid door Suzan en haar partner in crime Hugo. Terwijl Suzan het programma met liefdevolle aandacht tot in detail verzorgd, maakt Hugo de meest heerlijke gerechten. Samen zorgen ze voor een unieke setting waarin jij volledig kunt resetten en opladen. >>