NOURISH YOUR BODY & SOUL

To nourish is necessity but to nourish properly is an art

De manier waarop we ons voeden moet in balans zijn met onze emotionele behoeften en lichamelijke inspanningen. Als ons leef en voedingspatroon niet met elkaar in balans is, voelen we dat terug in ons lichaam en onze algehele staat van zijn.

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil komen te zitten, en zich meer in balans wil voelen. Je leert om jezelf te voeden met geluk, plezier en aandacht!

We beginnen met een aantal yoga houdingen. We leren om onze gewoonten rondom lichamelijke en mentale voeding te observeren. Door te observeren kunnen we bepalen wat er wel en niet goed voor ons werkt. Je leert om je verteringssysteem te ondersteunen. We verteren fysiek voor energie, maar ook mentaal en emotioneel om los te laten wat ons uit balans houdt.

Na de les genieten we van een heerlijke voedende smoothie. Vervolgens bespreken we onze relatie met voeding, in de breedste zin van het woord. We inspireren je met tips en recepten waarmee we ons lichaam op een goede gezonde manier kunnen voeden. Ook kijken we naar wat we mentaal en emotioneel nodig hebben om ons goed te voelen. Juist de balans is essentieel voor onze gezondheid en geluk.

Datum: 03 – 02 -2018
Locatie: Mindful Centrum
Trainer: Lorenza dell’Aquila
Tijd: 14.00 – 16.00
Prijs: €25.00