Mindfulness 1-op-1

Persoonlijk, helemaal gericht op jouw situatie

 

Soms is het onwenselijk om te wachten op de groepstraining en wil je al op korte termijn aan de slag. Misschien laat je agenda het überhaupt niet toe om mee te doen met de groepstraining. Of heb je een thema dat zo specifiek is, dat je dat liever niet in groepsverband wil onderzoeken. Tijdens de individuele mindfulness
training volg je de 8 weekse training specifiek gericht op jouw situatie, behoefte en tijd! De individuele training biedt uitgebreid de ruimte om persoonlijk in te gaan op wat je tegenkomt tijdens jouw mindfulness beoefening. Zo werk je in 8 weken aan meer rust in je hoofd en balans in jouw leven.

Werk in 8 weken aan de beste versie van jezelf

Werkwijze individuele mindfulness training

De individuele mindfulness training begint met een kennismakingsgesprek (30 min). We bespreken allereerst jouw behoeften, de thema’s die op dit moment voor jou spelen en datgene waar je graag mee aan de slag wil. Voelt het goed? Dan gaan we samen aan de slag.

Gesprekken vinden plaats in Dordrecht of via Skype. Gedurende 8 weken hebben we elke week een sessie van 60 minuten. De data overleggen we samen.

Prijzen

De individuele mindfulness training kost 749. Dat is inclusief intake, 8 individuele sessies van 60 minuten, inspirerend werkboek en alle oefeningen op mp3.

In sommige gevallen wordt een deel van de training vergoed. Lees hier meer over vergoeding van de mindfulness training.

Ervaringen

Door mindfulness kan ik zaken beter overzien en structureren. Ik houd zelfs tijd over!

Frans, Ondernemer

Ik kwam van ver en was zo down en negatief. Nu sta ik echt een stuk positiever in het leven.

Nadja, PhD Student

Over mindfulness trainer Suzan

Ik ben Suzan Oostvogels. Psycholoog, coach en eigenaar van het MindfulCentrum in Dordrecht. De afgelopen jaren heb ik honderden mensen begeleid naar meer rust, ruimte en richting in hun leven. Naast de mindfulness trainingen geef ik ook wekelijks yoga lessen in Dordrecht en organiseer ik mindfulness en yoga retreats in binnen en buitenland.

Twijfel je nog? Zit je nog met vragen of is er een vervelend stemmetje dat je tegenhoudt? Lees hier hoe anderen de mindfulness training hebben ervaren, bekijk de veelgestelde vragen of neem gewoon contact met me op.