ibizaretreat

Genieten, ontspannen en tot jezelf komen op Ibiza

Verwen jezelf met een bijzondere vakantie op Ibiza vol mindfulness, yoga, healthy food en een dosis ontspanning. Even niets moeten, genieten en goed voor jezelf zorgen op het prachtige eiland. Na deze mindfulness- en yoga vakantie ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. Ga je met me mee?
De Mindful & Yoga Retreats zijn voor iedereen. Of je nu beginnend mindfulness- of yoga beoefenaar bent, of een ervaren yogi, ik ontvang je graag. Er zijn slechts 10 plekjes. Zo kun je in een kleine, intieme en fijne groep jouw magische retreat beleven. Persoonlijk, met alle aandacht en vanuit liefde volledig verzorgd.

Reset, Recharge & Reconnect

20 t/m 25 mei 2018 gaan we op avontuur. Ga je met ons mee?

Programma

Het programma van de mindfulness & yoga retreat is afwisselend en nodigt uit om naar binnen te gaan en te ontdekken wat er in je leeft, te ervaren wat jij nodig hebt en nieuwe inzichten op te doen. Elke dag staat in het teken van een van de vijf elementen.

 

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Zondag

Als je geland bent komen we je heel relaxed ophalen van het vliegveld zodat je zonder zorgen op de finca arriveert. Daar staat al een koele smoothie op je te wachten. ‘S avonds om 19:00 uur, als iedereen gearriveerd is, gaan we aan tafel. Tot die tijd kun je lekker settelen. Suzan begeleid na het diner een fijne meditatie om echt te landen en verbinding te maken met jouw intentie voor deze heerlijke week. We maken kennis en delen onze intentie zodat je die ook echt mee de week in mag nemen.

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Maandag

Na een heerlijke nacht word je langzaam wakker. In stilte geniet je van vers fruit en thee en maak je je klaar voor de eerste yogales in de tuin. Deze les staat in het teken van het metaal element. Wat mag je loslaten? Een zachte les waarbij de aandacht echt naar binnen is met aansluitend ruimte om te schrijven. We worden vervolgens verwend met een overheerlijke brunch die Hugo heeft gemaakt. Zo kunnen we heerlijk ontspannen de middag in. Je mag daarin zelf voelen wat past. Misschien blijf je lekker lummelen of ga je er op uit. Aan het einde van de middag staat er een overheerlijke smoothie met lekkers op je te wachten. We maken ons klaar voor een begeleide mindfulness wandeling in de natuur om vervolgens alleen maar aan te hoeven schuiven voor het avondmaal.

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Dinsdag

We beginnen deze ochtend in alle vroegte met een zachte yogales op het strand bij Beniras. Vandaag staat in het teken van het water element. Terwijl je de zee op de achtergrond hoort, mag je helemaal naar binnen keren. Verbinding met je ware kern. Kracht. Vertrouwen. Wat mag je verwelkomen? Na de les picknicken we samen op het strand en blijven we voor een verfrissende duik. Misschien besluit je om de hele middag te blijven. Of rijd je met ons mee terug. Het is allemaal oke. Aan het einde van de middag genieten we van vers fruit en een goddelijke smoothie. Vervolgens begeleid Suzan je naar de stille plek in jezelf tijdens een mooie meditatie les. ‘S avonds genieten we in de tuin van een uitgebreid diner dat Hugo met liefde heeft bereid.

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Woensdag

Na de stilte in jezelf gaan we langzaam aan onze focus verplaatsen naar buiten toe. Het hout element. In stilte rol je je matje weer uit in de tuin en beginnen we deze ochtend met een yin yang les. Met de speelse en creatieve energie van het hout element gaan we in de schrijfoefening ontdekken wat er nodig is. Na de brunch kies je er misschien voor om een markt te bezoeken. Een wandeling te maken of een boek te lezen. Vandaag eten we vroeg zodat we op tijd bij Es Vedra zijn om samen te mediteren en te genieten van de bijzondere zonsondergang.

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Donderdag

We zijn aanbelandt bij het vuur element. De ochtend begint met een actieve yogales met extra veel aandacht voor het hart. In stilte nemen we opnieuw ruimte om te schrijven. Wat komt er op vanuit het hart? Wat maakt je blij? We delen wat gedeeld wil worden om daarna onszelf te voeden met overheerlijk en gezond eten. In de middag maak je misschien een tussenstop bij Aubergine, ga je naar het strand of neem je een duik in het zwembad. Alle ruimte om te doen wat goed voelt en waar jij blij van wordt. De avond staat in het teken van dankbaarheid. Waar we die avond eten, dat is een verassing!

 

Yoga en Mindfulness vakantie Ibiza – Vrijdag

De laatste dag van de retreat nemen we echt de ruimte om de yoga les nog volledig te ervaren alsof het de eerste dag is. We geven extra aandacht aan het aarde element. Wat heb je nodig om jezelf echt te blijven voeden? We beleven een heerlijke les, schrijven en blikken samen terug op een bijzonder avontuur vol liefde, ontspanning en reflectie. Het programma duurt tot 12:30, maar je kunt de hele middag nog gebruiken om lekker te chillen. Afhankelijk van de vluchttijden brengen we de gasten heel relaxed weer naar het vliegveld.

 

 

De verschillende programmaonderdelen zijn zo op elkaar afgestemd dat je rust en balans kunt ervaren en weer verbinding kunt maken met jezelf. Tot aan de brunch zijn we in stilte om te verdiepen. Maar deze retreat mag ook gewoon een beetje vakantie zijn natuurlijk! In de middag is er volop tijd om te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft.

Bijzondere locatie

We verblijven deze week in een prachtig landhuis tussen de dorpjes Santa Gertrudis en San Miguel. We hebben dit landhuis de hele week voor onszelf. Een echte authentieke finca met het typische Ibiza gevoel. In de tuin waar je dagelijkse yoga en meditatielessen volgt, is een heerlijk groot zwembad, een fijne loungeplek met een bijzonder weids uitzicht en er groeien zelfs sinaasappels in onze tuin! Kortom, de perfecte plek om te verblijven, zowel om rust en ontspanning te vinden als van alle mogelijkheden van Ibiza te genieten. Benieuwd? Bekijk het  Pinterest Bord met foto’s van de afgelopen edities.

Vrije tijd om te ont-moeten en volop te genieten

Tijdens deze heerlijke mindfulness- en yoga vakantie hebben we ook een gezamenlijke auto tot onze beschikking. Hugo brengt je tijdens de vrije middagen naar de mooiste plekjes van Ibiza. Je kunt ook gewoon heerlijk een boek lezen, lekker luieren of genieten van de prachtige stranden en natuur. Niets moet tijdens deze bijzondere retreat op Ibiza.

Praktisch

Data

20 t/m 25 mei 2018

Kosten

€949,-  in een tweepersoonskamer
€1049,-  in een eenpersoonskamer

Alle prijzen zijn incl. btw voor particulieren excl. btw voor bedrijven.
Bij boekingen geldt een aanbetaling van €250.
De restbetaling dient uiterlijk 20 maart 2018 te zijn voldaan.

Inbegrepen

 • Transfer van / naar het vliegveld
 • Gezamenlijke auto met chauffeur
 • 7 x Yoga en Meditatie lessen
 • 5 x Overnachting
 • 5 x Licht ontbijt
 • 5 x Brunch
 • 5 x Diner
 • 5 x Lekkers tussendoor
 • Onbeperkt water, thee en versfruit
 • Beddengoed en handdoeken
 • Yoga op het strand bij Cala de Benirras
 • Meditatie bij Es Vedra
 • Verrassingsavond

Niet inbegrepen

 • Vlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Uitgaven in de vrije tijd

Ervaringen

 

Ongelofelijk wat zo’n week te weeg brengt!

Marloes, Makelaar

Het was magie voor de ziel en het hart. Wat hebben jullie ons mooie plekjes laten zien, voelen en ervaren.

Sharda & Jolanda

De retreat omvatte alles wat ik nodig had. Veel rust en een bijzonder samenzijn in een relatief kleine groep.

Annet, Documentaire maker

 Veelgestelde vragen en antwoorden

 

Hoe laat begint de retreat?

Het programma start op zondag om 19:00 uur met een diner. Afhankelijk van je vluchttijden kun je al eerder arriveren zodat je de zondag kunt gebruiken om lekker te settelen.

Hoe laat eindigt de retreat?

Het programma eindigt op vrijdag om 12:30. We sluiten dan samen af! Afhankelijk van je vlucht kun je vrijdag nog wat langer op de finca blijven.

Moet ik mijn eigen vlucht boeken?

Je mag voor deze retreat zelf je vlucht boeken. Ryanair vliegt al retour vanaf 75 euro. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vlucht. Als je geboekt hebt vragen we je het vluchtnummer van je heen en terugvlucht aan ons door te geven. Zo weten we precies wanneer je aankomt zodat we je op tijd kunnen oppikken van het vliegveld op Ibiza!

Waar op het eiland verblijven we?

We verblijven deze week in een prachtig landhuis midden in de natuur tussen de dorpjes Santa Gertrudis en San Miguel.

Hoe groot is de groep?

Deze retreat is heerlijk kleinschalig. Er is maar plek voor 10 deelnemers. Geen massa, maar echte aandacht!

Is het eten vegetarisch?

Er wordt heerlijk vegetarisch gekookt door chef en lief Hugo.

Reserveer je plekje voor een bijzondere mindfulness & yoga vakantie op Ibiza

Verwen jezelf en ga met ons mee op reis! Na deze mindfulness en yoga vakantie op Ibiza ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. We kijken er naar uit! Ga je met ons mee?

Twijfel je nog?

Twijfel je nog? Zit je nog met vragen of is er een vervelend stemmetje dat je tegenhoudt? Lees hier hoe de afgelopen retreat op Ibiza is ervaren, bekijk de veelgestelde vragen of neem gewoon even contact met ons op. We vertellen je dolgraag meer over deze bijzondere reis!