IBIZA RETREAT

Reset, Recharge & Reconnect

Verwen jezelf met een bijzondere vakantie op Ibiza vol mindfulness, yoga, healthy food en een dosis ontspanning. Even niets moeten, genieten en goed voor jezelf zorgen op het prachtige eiland. Na deze mindfulness- en yoga vakantie ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. Ga je met ons mee?
Reset, Recharge & Reconnect
20 t/m 25 mei 2018 gaan we op avontuur. Ga je met ons mee?

DEZE RETREAT
IETS VOOR JOU?

 

Deze mindfulness- en yoga reis is iets voor jou als je op zoek bent naar de perfecte combinatie tussen een verdiepende retreat en een overheerlijke vakantie.
Wil jij nieuwe inzichten opdoen? Tijd nemen voor reflectie? Gun jij jezelf ruimte om te ontspannen, te resetten en te rechargen? Om echt even uit te zoomen en vanaf een afstandje te kijken naar je leven? Wil je naast meditatie, yoga en schrijfoefeningen ook een week heerlijk verwend worden met gezond en (h)eerlijk eten, niets moeten en bijzondere plekjes op het eiland ontdekken? Tijdens deze heerlijke mindfulness- en yoga vakantie hebben we niet alleen een fantastisch programma maar ook een gezamenlijke auto tot onze beschikking. Hugo brengt je tijdens de vrije middagen naar de mooiste plekjes van Ibiza. Je kunt ook gewoon heerlijk een boek lezen, lekker luieren of genieten van de prachtige stranden en natuur. Niets moet tijdens deze bijzondere retreat op Ibiza.

Of je nu beginnend mindfulness- of yoga beoefenaar bent, of een ervaren yogi, we ontvangen je graag. Er zijn slechts 10 plekjes. Zo kun je in een kleine, intieme en fijne groep jouw magische retreat beleven. Persoonlijk, met alle aandacht en vanuit liefde volledig verzorgd.

RETREAT
PROGRAMMA

 

Het programma van de mindfulness & yoga retreat is afwisselend en nodigt uit om naar binnen te gaan en te ontdekken wat er in je leeft, te ervaren wat jij nodig hebt en nieuwe inzichten op te doen. Elke dag staat in het teken van een van de vijf elementen. De verschillende programmaonderdelen zijn zo op elkaar afgestemd dat je rust en balans kunt ervaren en weer verbinding kunt maken met jezelf. Tot aan de brunch zijn we in stilte om te verdiepen. Maar deze retreat mag ook gewoon een beetje vakantie zijn natuurlijk! In de middag is er volop tijd om te genieten van alles wat het eiland te bieden heeft.

BIJZONDERE
LOCATIE

 

We verblijven deze week in een prachtig landhuis tussen de dorpjes Santa Gertrudis en San Miguel. We hebben dit landhuis de hele week voor onszelf. Een echte authentieke finca met het typische Ibiza gevoel. In de tuin waar je dagelijkse yoga en meditatielessen volgt, is een heerlijk groot zwembad, een fijne loungeplek met een bijzonder weids uitzicht en er groeien zelfs sinaasappels in onze tuin! Kortom, de perfecte plek om te verblijven, zowel om rust en ontspanning te vinden als van alle mogelijkheden van Ibiza te genieten.

Data

20 t/m 25 mei 2018

Kosten

€949,-  in een tweepersoonskamer
€1049,-  in een eenpersoonskamer

Inbegrepen

 • Transfer van / naar het vliegveld
 • Gezamenlijke auto met chauffeur
 • 7 x Yoga en Meditatie lessen
 • 5 x Overnachting
 • 5 x Licht ontbijt
 • 5 x Brunch
 • 5 x Diner
 • 5 x Lekkers tussendoor
 • Onbeperkt water, thee en fruit
 • Beddengoed en handdoeken
 • Yoga op het strand
 • Meditatie bij Es Vedra
 • Verrassingsavond

Niet inbegrepen

 • Vlucht
 • Reis- en annuleringsverzekering
 • Uitgaven in de vrije tijd

Alle prijzen zijn incl. btw voor particulieren excl. btw voor bedrijven. Bij boekingen geldt een aanbetaling van €250. De restbetaling dient uiterlijk 20 maart 2018 te zijn voldaan.

ERVARINGEN

Het was magie! Wat hebben jullie ons mooie plekjes laten zien, voelen en ervaren. – Sharda & Jolanda

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoe laat begint de retreat?

Het programma start op zondag om 19:00 uur met een diner. Afhankelijk van je vluchttijden kun je al eerder arriveren zodat je de zondag kunt gebruiken om lekker te settelen.

Hoe laat eindigt de retreat?

Het programma eindigt op vrijdag om 12:30. We sluiten dan samen af! Afhankelijk van je vlucht kun je vrijdag nog wat langer op de finca blijven.

Moet ik mijn eigen vlucht boeken?

Je mag voor deze retreat zelf je vlucht boeken. Ryanair vliegt al retour vanaf 75 euro. Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de vlucht. Als je geboekt hebt vragen we je het vluchtnummer van je heen en terugvlucht aan ons door te geven. Zo weten we precies wanneer je aankomt zodat we je op tijd kunnen oppikken van het vliegveld op Ibiza!

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan! Zodra je de aanbetaling hebt voldaan is je inschrijving definitief. Tot uiterlijk 2 maanden voor vertrek vraag ik je het totaal bedrag te voldoen. Het liefste in een keer. Maar als dat niet lukt, spreken we samen af in hoeveel termijnen.

Hoe groot is de groep?

Deze retreat is heerlijk kleinschalig. Er is maar plek voor 10 deelnemers. Geen massa, maar echte aandacht!

Is het eten vegetarisch?

Er wordt heerlijk vegetarisch gekookt door chef en lief Hugo.

Reserveer je plekje voor een bijzondere mindfulness & yoga vakantie op Ibiza

Verwen jezelf en ga met ons mee op reis! Na deze mindfulness en yoga vakantie op Ibiza ga je weer helemaal opgeladen, met nieuwe inzichten en frisse energie en inspiratie naar huis. We kijken er naar uit! Ga je met ons mee?

BEGELEID
WORDEN
DOOR…

 

Suzan begeleid deze bijzondere mindfulness en yoga reis naar Ibiza samen met haar partner in crime Hugo. Terwijl Suzan het programma met liefdevolle aandacht tot in detail verzorgd, maakt Hugo de meest heerlijke gerechten. Samen zorgen ze voor een onvergetelijke ervaring. >>