DETOX YOUR MIND, BODY AND SOUL

Fall in love with taking care of your mind, body & soul

Detoxen, het hoeft volgens ons niet zo radicaal te zijn. Het is juist het tijdelijk versimpelen van ons eet en leefpatroon. We reinigen hiermee onze body en mind en stimuleren onze gezondheid. We komen lekkerder in ons vel te zitten omdat we een momentje van rust en ruimte voor onszelf nemen.

In deze workshop helpen we je op weg om los te laten wat je niet meer nodig hebt. Volgens ons zit de kracht van detox in het creëren van momenten waarin we even versimpelen. Terug naar de basis. Het gaat erom dat je de tijd neemt die jij nodig hebt om goed voor jezelf te zorgen. We helpen je opweg om je energie en de verbinding met jezelf te hervinden.

We doen een fijne reinigende yoga les. Om ons na de les meer ontspannen en energieker te voelen. Je krijgt een gezond detox proof sapje, met iets lekkers. Daarna leren we je hoe je je eigen lifestyle detox proof kunt maken. Je leert hoe je kleine detox momentjes in je dagelijks leven kunt opnemen. Want dat is waar volgens ons de kracht van detox over gaat. Meerdere korte momenten versimpelen. Praktisch. In gedachten, lichaam, leef en voedingspatroon.

Datum: 02 – 06 – 2018
Locatie: Mindful Centrum
Trainer: Lorenza dell’Aquila
Tijd: 14.00 – 16.00
Prijs: € 25.00