BODY & MIND PAKKETJES

Relax. Nourish. Create.

De Body & Mind pakketjes zijn pakketjes waarin 3 workshops gebundeld zijn.
De workshops in elk pakketje zijn zo op elkaar afgestemd zodat je je echt gaat verdiepen.
Als je voor een workshop pakketje kiest betaal je €67,50 ipv €75 en je krijgt van ons per workshop een inspirerend ebook cadeau.

RELAX PAKKETJE

Met RELAX geef je jezelf de ruimte om weer op adem te komen

13.05.18// In de workshop Breath to relax gaan we aan de slag met ademhalingstechnieken die ons helpen spanning en stress los te laten. We leren je technieken die je in je dagelijks leven toe kunt passen, als je voelt dat je het nodig hebt.

17.06.18 // Yoga Nidra wordt ook wel de ‘yogi slaap’ genoemd. De kracht van Yoga Nidra is dat je bewust leert om jezelf fijn te ontspannen. Het lijkt alsof je slaapt, maar toch blijf je wakker.

21.10.18 // Dear stress, lets break up! Dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Want vaak weten we niet hoe we onze stress kunnen verminderen.  Dat leer je in deze workshop. Ontspannen en verbinden met jezelf staan centraal.

NOURISH PAKKETJE

Met NOURISH leer je om je body & mind echt te voeden

07.10.18 // In de workshop Mindful eten leer je genieten van wat je eet door in het moment te zijn en echt te proeven. Je leert om stil te staan bij wat je eet en waarom je eet.

 06.01.19 // In de workshop Reset your mind, body & soul leren we om ons eet en leefpatroon tijdelijk te versimpelen. We reinigen niet alleen lichamelijk maar ook mentaal.

03.02.19 // De Nourish your body & soul workshop is bedoeld voor iedereen die lekkerder in zijn vel wil komen te zitten, en zich meer in balans wil voelen. Je leert om jezelf te voeden met geluk, plezier en aandacht!

CREATE PAKKETJE

Met CREATE geef je jezelf nieuwe dromen, een visie en inspiratie cadeau

11.11.18 // In de workshop EIGENwijsheid leer je om te luisteren naar je innerlijke raadgever. Je leert handvaten en tips over hoe je beter naar jezelf kunt luisteren. Je leert om dat wat je van binnen weet, toe te passen naar doen. Je leert om lekker eigenwijs te zijn!

02.12.18 // In de workshop Journaling laat je jouw innerlijke stem spreken. We helpen je om je twijfels en onzekerheden los te laten om zo duidelijker in kaart te brengen waar je mee zit. Een fijne tool voor jezelf!

20.01.19 // In de workshop Visualiseren laten we je in contact komen met jouw dromen en wat je echt gelukkig maakt. Door middel van visualisatie leer je om je state of mind te veranderen en om bewuster naar je dromen en doelen toe te leven.

Hoe boek je jouw pakketje?

Stap 1. Maak een account aan in het betaal en boekingssysteem.
Stap 2. Klik op ‘mijn lesrooster’ en kies ‘nieuwe aankopen’.
Stap 3. Kies voor eventcredit: 3 workshops en betaal gemakkelijk online via ideal.
Stap 4. Ga in het rooster naar de data van de workshops uit jouw pakketje en meld je aan.